Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek TAKI MI GREJO fejst

TAKI MI GREJO fejst

najbrž ti je na očeh pisalo da si potrebna kave,sicer pa kateri ne paše kofetek ko za športni dan šopingira :))

Če je uvodno temo napisala ženska, imam jest zelene lase….
Prozorno, kot gorski potoček….spet pljuvanje po ženskah, ki so samo in izključno
materialistične….napisal je pa zadevo seveda eden od tukajšnjih obupancev, ki seksa
drugače, kot za denar ne more dobit….in se mora potem tukaj spihat…

OMG! sploh, ne more verjet kaj berem…sem mislila, da boste ženske enakega mnenja oz. napisale svoje izkušnje…pa vidim, da ste tle gor, same take, ki vas:

A) se noben nikoli ni povabil na kavo (???)
B) od tipov se nikoli niste nic dobile oz. si ne upate zahtevat
C) od vas tipi dobijo vse zastonj

..mislim, od mene tip ZASTONJ ne dobi nic-se najmanj pa moj CAS!!!

whatever…vsak po svoje!

lp

LOL…..hehe…kok na uro pa računaš?

Omg, kakšne ti pišeš:)).

Res nikoli mi ni prišlo na pamet, da bi pred blagajno v trgovini žicala tipa, ki bi mu bila kao všeč in bi ga prvič videla, da mi plača cote. Za takšno dejanje moraš biti posebej moten, da ti sploh pride na misel. Očitno si pred blagajno razmišljala, kako boš vse to lahko plačala, čemu se boš morala v naslednjem mesecu vse odreči, ker si kupila kup cot. In to je vplivalo na tvoje obnašanje. Keš je j…, če ga nimaš in potem od popolnih neznancev zahtevaš, da ti financirajo kar pač imaš tisti moment na lagerju. Žalostno, kaj je moral doživeti popolni tujec.

Meni ne pride na misel, da bi od popolnih tujcev karkoli zahtevala, ker si lahko vse sama kupim. Tudi do bližnjih se tako ne obnašam.

Tvoj čas je zelo poceni, ker je malo takšnih butljev, ki bi kar neznankam od sebe dajali v zameno za čas:)))). S svojim pristopom si dokazala, da si plehka p…O čem naj se moški pogovarja s takšno žensko?

Ne, žal se ne znamo postaviti v tvojo kožo oz. se poistovetiti, ker smo tukaj v glavnem takšne, ki:

a.) nas moški pogosto vabijo na kavo, a če nam ni do nje oziroma nimamo časa zavrnemo povabilo s primernimi besedami in obnašanjem, pogosto tudi z nasmeškom

b.) nas moški zasipavajo z darili, klub temu, da od njih ne zahtevamo ničesar

c.) (tukaj imaš prav): od nas tipi vse dobijo zastonj, ker svoje družbe moškim ne zaračunavamo. To pač počnejo ženske, ki se s tem profesionalno ukvarjajo.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Če bi to bilo res, potem vas ne bi bilo tolikšno število samskih 😉 Ampak lepo je sanjat 🙂

Jaz sicer lahko naročim piškote, ampak verjemi mi, da ne bi rad jedel tistega, kar bi on skuhal/spekel. Smo tudi mi že poskušali pa…://

Povabil na kufe je več kot je časa:).

Ne jem piškotov. To je hrana za pedre.

Jah…morš začet računat, a ne?
Vsaj ene dolge gate ti mora kupit…. :-)))

Jah…morš začet računat, a ne?
Vsaj ene dolge gate ti mora kupit…. :-)))[/quote]

Ampak res…tržna niša:))).

To je zdej tist moment, ko ženske uporabnice stopijo skupaj, kot ekipa in tolažijo ena druga, kako jim itak nič ne fali u lajfu. Prav prisrčno za vidt. Ampak potem se hitro scofate, ko se vmes vrine še kak latinolover. Valda ga ne bo želela delit s prijateljico, naj gre v rit prasica, si reče.

Jaz sem pa zavračala vse tipe, ker sem mislila, da mi hočejo hlačke slečt. Mogoče so mi jih pa hoteli kupit? 😛

Preveč si razširil preprosto dejstvo v cel roman. Hujši si kot kakšna ženska. Naj se te že kakšna usmili in te povabi na drink, ker drgač boš izdihnil od togote.

Slečt? Tebe je treba prosit, da si jo pokriješ 😛

Slečt? Tebe je treba prosit, da si jo pokriješ :P[/quote]
Tebe tud, ker je vse strah, da bodo tvoje sramne uši koga napadle…

Originalnemu avtorju moškega spola…..ženska (skor) nikol ne reče, da ji gre nekej
na Ku**ac….sam tolk za v bodoče….ko boš spet hotu žensko špilat….

Slečt? Tebe je treba prosit, da si jo pokriješ :P[/quote]
Tebe tud, ker je vse strah, da bodo tvoje sramne uši koga napadle…[/quote]

Men opička vse spuca

[youtube]7vXs2vo8Ghk[/youtube]

resno…? Ker sem jih že večkrat slišal. Zanimivo.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

resno…? Ker sem jih že večkrat slišal. Zanimivo.[/quote]
Jst tud. Bo rabla začet mau več vn hodt…

resno…? Ker sem jih že večkrat slišal. Zanimivo.[/quote]
O pa še kak rečejo. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Seveda, en obupanec, ki je to odprl z namenom, da bi potem pljuvali po ženskah in se zgražali.

poznam ravno obratno: da ženska vedno reče, da ji gre kaj na Ku**ac … še nobene nisem slišal, da ji gre kaj v pi**do ☺

Berem komentarje…na razlicne teme v zadnjem casu…in se mi vedno bolj zdi…da je edin normaln med vami Enostavno Bog.

Edin tega ne razumem, kako se mu sploh se da ukvarjat z vami…

Fak…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close