Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek TAKI MI GREJO fejst

TAKI MI GREJO fejst

Včeraj, sem po službi odšla malo šopingirat in, ko sem si v eni izmed trgovin nabrala nekaj kosov oblačil, ter se napotila k blagajni, pride k meni nek tip in mi reče: Čao, ful si simpatična, rad bi te spoznal…a greva na kavo?!!

Sem ga debelo pogledala, zatem pa še svoj kup oblačil in rekla: Grem, če mi tole plačaš!!

Je še bolj debelo pogledal, prebledel in rekel: Aaa, to…oo..uu, tole pa je drago! Ja, nimam ….tolko ..saj če bi …bi ti..a ne…

Jaz pa: No, jaz pa nimam tolko časa za kavo! Sploh pa, ne vem, kaj me ustavljaš, če mi nimaš kaj za ponudit!!!

Mislim, FAK ti današnji tipi, vse bi radi: Z A S T O N J..a mislijo, da bom kar z vsakim šla na kavo, ki ima 5 min časa???!!

Dajte se skulirat!!!

Ti si kot ona skelina….k meni ni se noben pristopil na takšen način.

Avtorica, nisi povedala kakšen je bil pa on. Tudi simpatičen?
A imaš res k…ca?

V glavnem, hotela si povedati, da si ena primitivna kokoš brez vseh manir in obupnim besednjakom.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Saj kokoš. Kokoši nimajo k***c. Torej je jasno, da je avtor petelinček :).

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Saj kokoš. Kokoši nimajo k***c. Torej je jasno, da je avtor petelinček :).[/quote]

Pravzaprav sem zelo užalila kokoši.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Jaz grem stavit, da je temo odprl moški :).
Ja, kokoše si pa res ponižala. To pa ni lepo :(.

Yea right, tega ne boš ti nikoli doživela. Večina takih papkov zbere pogum šele, ko imajo 5 litrov alkohola v riti. Zelo, ZELO redki so taki, ki bi kar sredi belega dne ogovarjali punce in jih vabili na kavo. Jaz če poznam enega, mogoče dva, ki se s tem ukvarjata, pa še tadva na polno fušata. Meni je šlo kar dobro in še vsako, ki sem jo zmotil se je odvzala prijazno. Ženske ste take koze samo na internetu, v živo ste dosti bolj prijetne za pogovor, pa če zdaj fejkate tam pred mano, ali ne, mi je čisto vseeno. Je pa tud neki res a ne, jst ne zaustavljam 30+letnic. Prvič, ker ste starejše od mene. Drugič, ker ste grše od mene. In pa tretjič, ker (predvidevam) imate že celo goro slabih izkušenj za sabo.

Verjetno je pomislil, da bi bila končna seksualna storitev še precej višja kot kosi oblačil.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Na monu se odpirajo hipotetične teme v enih 80%, mogoče pa imamo srečo in pademo v to petino. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

avtor/ica … kera reč pa tako zadane že zgodaj popoldne

Kera reč pa TEBE zadane vsak večer?? Hmm?

men je pa Enostavno Bog cist ok in pravi steber opozicije konformistov in konformistk. kakorkoli neprijetne znajo bit vcasih njegove besede in celo zaljive, si po mojem zasluzi svoj account nazaj.

with all due respect!

Hvala za podporo 🙂

Ne me narobe razumet, EB. Ne podpiram žaljivk. Je pa res, da sem bil včasih tudi jaz aroganten, nadut pizdun, pa sem zrastel v čist ok tipa, pa z leti sem se precej skuliral, pa tudi moja ex. arogantnost ni nikogar pokopala, prej je komu koristila in odprla oči.

Za fasado arogantnosti se skriva (tudi) pri tebi inteligenten (in malo nerazumljen) prick, ki ima še veliko potenciala v življenju, tudi realnem 😉 če že ne predvsem v realnem.

that said, še vedno mislim, da si zaslužiš (nazaj) svoj account.

Hvala za podporo :)[/quote]

Zdaj pa mi je vseeno. prav da nisi šla na kavo z njim ZASTONJ. ker si ga ne zaslužiš. jaz bi se na tvojem mestu BREZ DOPLAČILA zamislil nad sabo.

Če bi bil na njegovem mestu jaz BI TI PLAČAL OBLEKE, in te odjebal za kavo takoj na tistem mestu.

Četudi si niti tega ne zaslužiš!

Hvala za podporo :)[/quote][/quote]
Itak, da si ga zaslužim, samo dobil ga pa še vedno ne bom. Vemo zakaj. Illuminati, pa te fore.

[/quote]
Itak, da si ga zaslužim, samo dobil ga pa še vedno ne bom. Vemo zakaj. Illuminati, pa te fore.[/quote]

Hahahaha Iluminati my ass…because they can!!!

Si pac aroganten prick oni pa majo od tebe isto tudi brez accounta..ravn zato ni fer da ti ga ne dajo…ker v tvojih postih vseeno na svoj pervertiran nacin…pac uzivajo 🙂

Nekoliko smešno ja. Moderator, ki mi ne dovoli se registrirat, se še vedno na polno ukvarja z mano.

Kakorkoli še vedno obstajajo na forumu neka pravila obnašanja, ki jih je vočniEB debelo kršil in je zato upravičeno ostal brez

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Uživajo? Mogoče. Mogoče je pa problem predvsem to, ker se nekoga osebno sploh ne da popolnoma zablokirat. Kot recimo enim zapor ne onemogoča vodenja vlade.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Hahahaha

O tem govoriva, a ne ? 😀

Ti imaš pa bujno domišljijo.

Ko bi res odšla v shoping in ko bi te res nekdo ustavil…čisto preveč si jemlješ k srcu:)).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close