tajske plaže
Kokr mam jaz izkusnje s tajskimi plazami je na dolocenih otokih – Koh Phangan, Koh Tao tako, da te itak dostavijo do dolocenih bungalovov, ki navsezadnje niso zelo gosto posejani in potem obstanes tukaj za nekaj dni. Ce zelis kam iti, moras pa motor rentat ali pa za v mesto-pristanisce gres lahko z taksijem, ki itak dnevno potuje po nove turiste.
Meni je bil najlepsi otok Koh Chang in sicer si ga lahko ogledas kot eno oz. poldnevni izlet. Taksne mivke se na svetu nisem videla kot je tam. Na njem zal ne mores bit, ker ni nobenih bungalovov, je pa kar nekaj turistov, ampak meni je se vedno najbolj megasticen.
Miran ti priporoca Koh Lanto. Pred tem otokom je na poti iz smeri Krabi se en otok, ki se imenuje – ne vem kako Koh neki na j se mi zdi. Ta je pa res se neobljuden, saj moras iz ladje na mali zibajoci lokalni colncek prestopiti kar na morju. Ze gledat je zanimivo.
Predvsem pa veliko uzitkov
Maja
Pozdravljen,
pred enim letom sem bila na Tajskem in sem obiskala predvsem otoke na katere se da priti iz mesta Krabi.
Koh Lanta je super, tam ni prevec turistov, pa še fine bungalove se da najeti. Je pa otok kjer ni zabave (disakotek, vsaj jaz jih nisem videla), trgovin, in avtobusnih povezav. Predno prideš na otok si je najboljše že prej rezarvirati bungalov saj te potem v pristanišču čaka lastnik teh bungalovov in te tja tudi odpelje brezplačno. Cene bungalovov so okrog 400 bathov (2400 sit), za hrano se ni bati ker so priročne restavracije vzdolž obal. Pa kakšna masaža na oblai tudi paše (200 bathov -1200 sit za eno uro)
Priporočam ogled otoka Phi Phi, in bližnjih otokov (Maya Bay – tam so snemali film The Beach, Leonardo di Caprio), organizirani izleti za približno 300 bathov (1800sit), ki vključuje prevoz, kosilo in opremo za snorklanje.
ODSVETUJEM OTOK PHUKET ker je res zanič, ful drago pa še vse mogoče ti hočejo zakasirati. Še skoraj plavanje v morju.
Torej obilo užitkov na Tjaskih palžah in lep pozdrav
Miša
p.s. Če te pa še kaj zanima pa se mi oglasi na moj e-mail.
Forum je zaprt za komentiranje.