Najdi forum

TAJSKA!!!!

Če kdo gre meseca februarja (bolj druga polovica), marca, aprila al pa še mogoče maja na Tajsko in okolico, bi se pridružil, če bi imela podobne želje..Več pa v mailih, če bo kdo za to.Hvala.
P.S (max pa mam mesec dni časa-zaradi službe).

živjo!
jaz mam namen iti okrog 10-20 aprila – za okrog 3-4 tedne in mam problem ker nimam še sigurnega sopotnika- nekaj muti no.
tko da se oglasi

Živjo!

Jaz se tudi odpravljam v tiste kraje enkrat v začetku aprila. Sopotnika/sopotnice še nimam. Bi se lahko kaj zmenili?

lp, Teja

kako se nadaljujejo vaši pogovori ? še držite skupno smer – že imate datum?

tudi sama sem interesent (omejeno na: konec marca, april)
saj nisem še prepozna?

lp -N-

Živjo!

Jaz se odpravljam na Tajsko (zaenkrat še sama), v BKK letim 3.4., potovala bom pa tudi po Laosu Kambodži in Vietnamu. Zaenkrat imam karto rezervirano do 8.5., najverjetneje pa bom podaljšala še za kakšen teden. Če bo kdo v tem času tam dol lahko opravimo del poti skupaj… Javite se!

lp

Zdravo!
Iscem sopotnika/sopotnico za Tajsko, cas 20.april, trajanje 3 tedne, vse ostalo po dogovoru.
Sem 100%, resni se mi oglasite na tel. da bomo kaksno rekli,
Andrej
041/733-612

Zivio.

Jaz z dekletom startam 27.4 in prihajam direktno v Bankok.

Ce bos zelela, lahko mahnemo kaksen del poti skupaj.

Lp, GREG

Čez noč sem ugotovila, da bi jaz tud sla. Čim prej v aprilu. Sopotnice nimam, niti plana. Vem le, da se moram vrniti v Slovenijo do 02.maja. ana

Midva letiva na Tajsko z dunaja 10.04 in rabiva prevoz do letališča in nazaj 25.04!Ali kdo ve za kakšno dobro-ugodno varijanto in ali je možno da greva komu za sopotnika, seveda stroške delimo!Baje je parkirnina na Dunaju okrog 20.000 sit za 14 dni.

zivjo

midva z dekletom greva 27.4.2006 na tajsko in bova v BAngkoku 28.4.2006 okrog 19:00.

upam, da se slisiva.

Lp, GREG in Damjana

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close