Najdi forum

Ali je kdo izmed vas bil spomladi oz. poleti na Tajskem s TA Collegium? V novembru imajo zopet obvljubljen odhod (http://www.collegium.si/tajska.htm) pa me zanima, če ima kdo kakršnekoli informacije oz. izkušnje o kvaliteti programa.
Že vnaprej hvala za info.
Lep pozdrav!

Rezerviraj si samo letalsko karto do Bangkoka in nazaj.
Kopiraj si program Collegium.
Idi na Kao San Road v Bangkok.
Pokazi program v eni izmed mnogih tur. agencij.
Prepusti se njim.
Privarcevala bos 50 000 SIT.

rac

kolegica je bila z njimi v juliju in je bila super zadovoljna, se sploh vodica sta super! v primerjavo pa Rac – znanka je sla ze lani indiviualno in je zapravila znatno vec, kot bi jo stalo preko agencije…odvisno od tega, kaksen clovek si, vsaj jaz vem, da mi je fajn, ce pridem v neko mesto, da ves kje bos spal in vsaj priblizno kako bo potekal program, zato je morda bolje preko agencije, se vedno pa ni tako high varianta in je še vedno popotniška in avanturistična varianta…

bdw: baje je odlicen tudi Vietnam…razmisljam o njem za novo leto…

Oj,

midva s fantom sva bila lansko leto v Septembru v lastni režiji. Bilo je super. Za noben denar ne bi šla z agencijo. V vsakem primeru lahko prideš ceneje skozi kot z agencijo. Kupi samo letalske karte do Bangkoka in nazaj. Vzemi seboj knjigo Lonely planet pa boš videla da gre. Sicer je pa ena izmed variant tudi ta ki jo predlagala Rac.

Lp, Andreja

midva s punco sva bila lani na tajskem pa ti povem da je sssuuupppeeerrr.poceni ,prijazno ,lepo,eksotično…prepotoval sem že kar nekaj pa mi je bila tajska naj naj.glede agencije pa takole:če maš rad neko varnost oz nekoga ki bo skrbel zate je agencija ok.če pa si avanturist pa vsaj tajsko moraš obiskati v lastni režiji.tajska je država za tiste ki potujajo prvič ker si lahko vse organiziraš sam.po pristanku pejt na khao san road kjer je zbirališče maladih iz celega sveta,od tam naprej te bodo kar sami prosili kaj bi si želela ogledati.za en mesec bos porabila 200$ za hrano in spanje(buget seveda) odloči se ,vsekakor pa tajsko obišči, sama ali z agencijo.jaz sem porabil 500$ za 1mesec (spanje prevozi hrana vstopnine…po moje je največja prednost agencije družba a tudi v lastni režiji srečaš ogromno mlade družbe. uživj pa oglasi se kaj

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close