Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Tajska & Vietnam – januar 2012

Tajska & Vietnam – januar 2012

S kolegico bova januarja dale možgane na off in se podale na eksotiko, lepoto in avanturo, ki ju nudita Tajska in Vietnam. Če boš tudi ti v tem času na tem koncu sveta se oglasi na misa4gajic@gmail… mogoče pa kakšno skupaj ušpičimo 😉

Lp!

Pozdravljena!

Ker grem tudi sama na koncu januarja 2012 v te kraje in za povrh bo to moje prvo solo potovanje, bi mi kakšna družba prišla še kako prav ;)… Kdaj pa potujeta in kakšni so vajini plani?

Moje popotovanje bo trajalo od 24.1.-28.2.2012.

V upanju, da navežemo stik, te lepo pozdravljam!

v.

ps: mail, ki si ga navedla, ni aktiven, zato ti pišem na forum…

vendy, ali imas v mislih tudi kaksnega sopotnika za celotno potovanje?
Kako pa potujes tja?

V tistem koncu sem sicer bil ze dvakrat (Tajska, Laos, Malezija, Singapur), seveda pa so se neobiskani deli (Kambodza, Vietnam).

Bostjan, 32.

Pozdravljen Boštjan!

Vsak sopotnik je dobrodošel:) Sicer sem se mislila osredotočit bolj na Tajsko (na voljo imam le 5 tednov, ampak bi se pomojem dalo v potovanje vriniti še kakšno državo (najraje Vietnam)….
Tja potujem z Emirati prek Dubaja…

Prosila bi, če mi postiš kakšen mail, pa še tam kakšno več rečeva…

lp!

tudi jaz bi sel, ze iscem poceni karto do bangkoka, a imate ksen nasvet, sem pred meseci ze imel za 550 eno varianto, pa se je pol mal zaustavil, zdej pa spet iscem, sel bi jan, do zacetka feb, dober mesec.

…jaz sem svojo dobila kar ugodno z manj čakanja prek agencije Concorde…. http://www.concorde.si/ …pošlji jim ponudbo…:) Kolker pa sem spremljala karte, so takšne za 550 € z zelooo veliko čakanja, tudi 24 ur. Jaz sem za svojo dala malo manj, kot 700 €, kar se mi zdi še kar ugodno:)

hvala, že gledam

Interes imam oditi na dopust Tajska Phuket, če je še vedno kak interesant/ka za oddih cca 26 dni – 14 dni dopusta 6.4.12-5.2.12 (cenejša karta) – vabljen/a. (miran.raj@gmail.com)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close