Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Tajska v monsunu

Tajska v monsunu

Hopla,

s prijateljem imava rezerviran čas za “oddih” od konca maja do srede junija in ker sva si omislila Tajsko ( vsega skupaj je približno 20 dni, pol v maju pol naslednji mesec ), me zanima, ali se sploh splača it v tem obdobju v tiste konce, al zna bit prava mora.

Nisem še nikdar bil v tistem koncu sveta, zato si ne znam predstavljat kakšno je dejansko vreme.
Zanima ma koliko je to dežja, kakšno je v bistvu vreme itd.

Fora je v tem, da eni pravjo da nima smisla, drugi da je dbest, ker ni toliko turistov, cene nižje pa da sploh ni toliko deževja ( 2 uri na dan ). Seveda je to vse relativno, ker napovedat vremena v nulo še ne znamo, so pa tu izkušnje drugih popotnikov, ki odtehtajo zadevo.

Torej, je že kdo bil v monsunskem času v teh krajih ( najbolj me seveda zanima Tajska ) in kaj mi lahko priporočite oz. odsvetujete.

najlepša hvala

ma monsuna takrat sploh se blizu ne bo. ta hud monsun,na kakrsnega ti mislis (non-stop dez), je sele septembra in oktobra. sam sem mel tut se julija&avgusta povsem lepo vreme.

No vidš ga, to je pa lepo slišat 😀

hojla,

no, ker imam tudi sama podobne premisleke glede potovanja na tajsko (ovira je dez), me zanima kaksno je dejansko vreme v juliju? Malo dezja? Pol dneva? … v glavnem… da bi malo primerjala koliko je to MALO dezja v primerjavi z nasimi razmerami poleti?

LP, tnx za odgovor

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close