Najdi forum

TAJSKA ponovno

Ojla!
Zanima me ali ima kdo od vas kakšne izkušnje z rezervacijo spalnika iz Bangkoka do SuraThanija?
Pred 14 dnevi sem poslala e-mail na info železnic, pa nisem dobila nobenega odgovora. Pred 6 leti sem kupila karto kar na železniški postaji, ampak sem jo kupila za 3 dni vnaprej, saj sem ostala v Bangkoku. Sedaj pa imam časa samo 23 dni in bi šla rada takoj naprej. No govorim v prvi osebi ednine, potujeva s sinom (3leta), zato bi rada rezervirala spalnik v naprej, saj bova po vsej vrjetnosti utrujena od poti,…..
Hvala za vse informacije.
Lep dopust vsem
Karmen

Zdravo Karmen,

morda lahko poskusis vozovnici preko spleta kupiti/narociti pri kaksni izmed turisticnih agencij v Bangkoku, vendar se poskusi cim bolj natancno prepricati, da je agencija legitimna…

Druga varianta je, da se odpravita na zeleznisko postajo in poskusita sreco. Ce ne potujeta ob vikendu ali ob kaksnem tajskem prazniku, imata po mojem moznosti 50:50.

Tretja varianta je, da se odlocita za letalo – kolikor mi je znano, med Bangkokom in Surat Thanijem leti nizkocenovni prevoznik One-Two-GO, s katerim pa osebno nimam izkusenj.

Spletni naslov prevoznika: http://fly12go.com

Daniel

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close