Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Tajska-Phuket- Peach Hill

Tajska-Phuket- Peach Hill

Zanima me, če ima kdo kaj izkušenj s počitnicami na otoku Phuket.
Kakšne so možnosti fakultativnih izletov in česa ne gre zamuditi? Imam rezervacijo za konec februarja za hotel Peach Hill. Ali je že kdo bil tam in kakšne so cene dodatnih storitev? S kakšno valuto je najbolje potovati?

Hvala za informacije in lep pozdrav.

Tudi mene zanima, ali se splača na počitnice na Phuket. Če ima kdo kaj izkušenj, naj posreduje.

Pred dobrim letom smo potovali po Tajski. Puket je tipični zelo turistični kraj, z gužvo na plaži in morjem nič posebnega. Če imate možnost, pojdite na npr. otok Lanto. Tudi en del Krabija je zelo lep, čeprav je nas Lanta očarala, posebej na enem delu otoka. Sicer pa je Puket tudi po storitvah tam vsaj dvakrat dražji. Je pa velik živ žav, tako da če greste na zabavo, v diskoteko… potem je to pravi kraj.

Evo, danes odletiva proti Phuketu. Jutri okrog poldneva bova na cilju- Hotel Peach Hill.

Lep pozdrav.Mene pa zanima kakšno je vreme v AVGUSTU Phuket? ali je res kot pravijo pada skoz dež?Ter če kdo pozna zelo poceni letalske karte kam naj se obrnem?

ja avgust ni ravno mesec za tajsko, ker je deževna doba in večino turističnih kapacitet je zaprtih, redki vztrajajo, ampak ti so poceni 🙂

monsun na tajskem ni prijetna zadeva, visoki valovi, dež na dež in sonca skoraj ni, če že nimaš druge opcije za Tajsko poskusi raje otoke na drugi strani … Ko Samui, Ko Phangan in Ko tao (ta je sploh super … osamljen, brez džumbusa, en sam raj na zemlji)

sicer je pa Ko Lanta res prijeten otoček, Puketa smo se pa mi izogibali, smo preživeli nekaj časa na sredini med Krabijem in Puketom v mestecu Phanga, ki me je totalno fasciniral .. predvsem zato ker niti malo ni turističen, tista prava pristna Tajska, brez vsiljivih turističnih delavcev.

Sem se odločila da se grem potepat v Maroko.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close