Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Tajska – jeseni!

Tajska – jeseni!

viza je potrebna. dobis jo v Sloveniji.

Čao
Saj sem rekel,da je vse tako poceni…npr.Tshirt 200 do 500 tolarjev,Lewiske od
2000 do3000sit…Primer,za 5 dni najem bungalowa ob morju za 2 osebio in vsa
hrana in pijača (veliko piva)10.000sit.
čimprej že pojdi,da ti ne bo žal

Sam pa se čez približno 14 dni odpravljam v Mehiko,upam da bo COOL
lepo se imej

Torej še enkrat me zanima, ali bo kdo na Tajskem od v oktobru ali novembru, da se dobimo kje in skupaj nekaj casa raziskujemo deželo? Kako je kaj glede vremena takrat?Ima kdo kaj informacij?

Hojla!
Kakor vidim, si ti en velik avanturist. Brez dvoma se bom odpravila na Tajsko, le sigurnega sopotnika si moram dobiti. Pri meni to kar traja, ker ne morem glih vsakem zaupat. Trenutno se učim še za en izpit, pol pa v lov.

V Mehiki ti želim, da bi se imel čim lepše, da bi se prepustil užitkom in da bi vse morebitne skrbi pustil doma.
Upam, da boš kasneje lahko marsikoga navdušil tudi za Mehiko.

Lep pozdrav Urška

jest pa ne iscem sopotnika! Odhajam na Tajsko! Petic! Obicajno sem se dogovarjal za druzbo po tem forumu, pa narod tolk komplicira.. pa to je samo potovanje, ne pa neka zivljenska odlocitev..
zanima me ce kdo ve za kako poceni karto do BKK (in nazaj). Najbolje bi blo, da je zacetek iz katerega koli pomembnega Evropskega letalisca (Frankfurt, Dunaj, Pariz.. Januarja! En mesec!
hvala.

glede vremena je takole….pravijo se v tem casu zakljucuje dezevna doba in baje je vse full lepo zeleno:)
jaz grem se z dvema kolegicama otobra na tajsko…..
toliko glede vremena:)

lep pozdravcek

ursa

Hvala za te informacije:) Javite mi, kje boste kaj, mogoce se vam prikljucim na delu poti. Jaz odhajam 17. oktobra 2002, torej povejte od kod ste pa se kaj dobimo prej na pijaci! Sicer mi pa se zaupaj, ali je potrebno imeti vizo?! HVALA!

ziv!
glede vize je takole..trenutno se je ne rabi …ampak na konzulatu pravijo da se to spreminja tako da si jo bomo mi dale narediti…..

lp

urska

Hej!

Na Tajsko se odpravljam 8.10.2002 in sicer za 4 tedne, še z dvema prijateljicama!

Bi bilo dobro izmenjat kakao informacijo!

Pozdrav!

Tamara

Se strinjam Tamara! JAz grem 17.10., tko da se lahko zmenimo za del poti, ker mi ne bi bilo ravno prijetno potovati samemu po Azijo. This will be my first time in Asia:) Od kod prihajate:)? Lahko bi se zmenili za kako pijacko in malo izmenjali informacije glede vsega kar vemo:) Do naslednjega branja, LP Aleks

Še to, kje se dobi viza za tajsko? Hvala!

dobi se jo na prazakovi 12 ..to je cisto blizu glavne postaje stne 3500 sit dobis jo v roku dveh dneh:))
sabo pa rabis nov potni list in sliko..

lep pozdravcek urska

aha pa se to uradne ure so od 9.00 do 12.00

Hej!

Sem Ptujčanka, bom pa naslednji teden kaj v LJ, tako da se lahko kje dobimo! Pa tudi MB ni ovira!

LP!

Tamara

Če rabiš kakšno koristno informacijo o Chang Mai ali otok Ko samui,ti lahko posredujem,saj sem bil letos aprila tam.
Sem iz Mb.
Pozdravček

Ko bos v Lj se mi kaj javi, poslji sms…031 866-044, pa se dogovrimo za pijaco in izmenjajmo inf.!
LP
Aleks

V soboto bom v Ljubljani,oz v Medvodah,imam namreč turnir v biljardu.Če bo čas se slišiva kaj.
Boštjan

Hej!

Bom še te jaz kaj izkoristila! Kar v Mariboru!

Navijam za tebe!

Tamara

Izkoristila..kako to mislis,jaz sem bolj nežne duše..hehhee.Lepo lepo da boš navijala zame,tolko boljše pol se bom tudi jaz potrudil pri pripovedovanju o Tajski.Povej kdaj boš v Mb,pa se dobiva,imam tudi 200 slik,tako da lahko povem marsikaj.
Pozdravljena.

Boštjan

Še enkrat se javljam in me res zanima, če bo kdo od vas v obdobju 15.10.-1.11. na Tajskem, ker bi bilo dobro imeti kaksno druzbo (ze zaradi varnosti, če drugega ne), saj se ni prijetno sam potikati okoli z vso prtljago:) Torej, če gre še kdo ali kaksna druzba, naj me prosim obvesti in lahko kos poti naredimo skupaj:) Pa še to, ali gsm-ji tam delujejo..mislim naše variante:)Mogoče kdo ve? Hvala!
Pozdrav,
Aleks

Glede gsm-a je takole.Večjih težav nisem imel,saj ima mobitel pogodbo z enim o tajskim operaterom.Midva sva imela tudi signal v Chang-mai v džungli,ampak ne povsod.Tudi na otoku ko samui je bilo vse ok,je pa res da sem imel večino časa izklopljenega,mir je le mir.Takrat je bila cena ene minute okoli 400 sit,najboljše pa poglej na http://www.mobitel.si/slo/gsm/0104f.html,tam bos dobil natančne informacije.Bodi pozoren kaksen je interval pogovora.Upam dasem ti vsaj malo pomagal.
Glede varnosti,vse ok,domačini pravijo da se izgibaj mestu Pattaja(pristanišče),baje je tam največ kriminala.

Boštjan

ja jaz bi imela eno vprasanje zate, glede na to, da se odpravljas na tajsko, kol je oziroma so kej cene za taksna potovanja???kam imas kaj nemen it??? no zelim ti cim lepse potovanje in brez kakih nevsecnosti. lp anja

Za en mesec racunaj okoli 300.000 vse od poletza hrane vodica….tko da je ugodno…se ti ne zdi:))LP Aleks

Čao Urska!
Zanima me, če morda iščeš sopotnico za potepanje po Tajski.Jaz sem namreč načrtovala potep po Tajski s prijateljico, ki pa ji je zmanjkalo denarja, jaz bi pa ful šla, ker si to ze predolgo želim.
Veliko sem se že pozanimala o Tajski,edini problem, ki ga vidim je , da še nikoli prej nisem potovala po tujih deželah. Ker enkrat moram začeti, bi zelo rada videla, da bi me kdo hotel vzeti s seboj z izkušnjami , za prvič da tudi jaz padem v te vode.

Ps:Ce poznaš koga, ki bi me hotel me priporoči!

Hvala za odgovor !
Lp nezka

Nežka!
Pravzaprav si vsi na tej strani želimo potovanja in smo takorekoč vsi v podobnem dreku. Al iščemo sopotnike, al zbiramo informacije, ali pa že posredujemo neke izkušnje.
Kdaj pa si ti načrtovala it? Ali si študentka (kaj, kateri letnik)? Jst moram še mal preštudirat kdaj ne bom imela na faksu obveznosti, potem pa je le še stvar dokončne odločitve. Vsekakor pa bi šla takrat, ko je pri nas MRZLO.

Lep pozdravček Urška

Poglej si tale program: http://www.collegium.si/tajska.htm .
Novemberski datum na programu ni pravi. Pravi je 24.11. – 14.12.2002.
Govorila sem s prijatelji, ki so že bili na Tajskem in so mi zatrdili, da program ni slab in tudi cena ni slaba. Vredno razmisleka.
Lep pozdrav!

PS: Ali se je kdo prijavil na ta program oz. je bil z njimi na zadnji turi spomladi/poleti?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close