Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice TAJSKA IN PTIČJA GRIPA

TAJSKA IN PTIČJA GRIPA

ŽIVIJO,
Mene sicer tudi vleče na ta KONEC SVETA.
Pa me zanima kaj mislite O PTIČJI GRIPI?????
, PO mojem mora biti cela PIZD… (sorry da se tako izražam), ker se ful piše in govori o tem.
Kaj mislite? ali je varno?

( po mojem ne ) bolje, da počakamo … da epidemija neha kositi… . Saj nam Tajska ne bo ušla mi pa lahko gremop PO GOBE…

Prosim za veše mnenje

HVAL

BY Lep in prijazen ,dan še naprej

Nekaj je bilo o tem že napisanega.

http://www.travel.over.net/forum/read.php?f=3&i=9791&t=9791

Mah to je brez veze .Prijateljica je prav sedaj na Tajskem pa pravi ,da ni panike.
Jaz sem bil na Filipinih,ko je razsajala teroristična skupina abu sajaf ( saj še zmeraj ) pa ni bilo nobenih problemov .Mediji so pa tako zganjali kot da vsakega turista ( popotnika ) najmanj ubijejo.
Bil sem v Myanmarju pa je povsod pisal kakšen zaj#### režim majo pa ful vojske je povsod ,pol pa pridem dol pa ugotovim ,da je Ljubljana dvajsetkrat bolj nevarna…………….

Lep dan želim

Tudi jaz sem bila 10 dni nazaj zelo panična kar se tega tiče…sedaj pa samo še odštevam dneve do mojega odhoda v Indonezijo…7..6..5..4…
Tudi zdravnica, ko sem se šla cepit je rekla da je to medijski fenomen….
Prijateljica se je vrnila pred 4 dnevi iz Tajske in pravi da ni nikakršne panike….in da kur pač ne crkljaš…tako ali tako….
Pot pod noge in uživaj.

Jaz sem trenutno v Sajgonu, en mesec sem pa bila na Tajskem in v Kambodzi. Ne vem, tukaj tega noben ne omenja , malo pise v casopisih, to je pa vse.

Ola, pri nas se vsakdan poroča o kakšni žrtvi te epidemije Tako, da je kar zoprno! …

Sem v dilemi …

LP, Maša

Poglej malo po forumu kaj so meni napisali….bom pa probala ti povedat kako jaz na to SEDAJ gledam, ko se že 14 dni ukvarjam s tem…
En človek vsak dan??? Ali veš koliko je ljudi v Aziji….koliko jih umre vsak dan za malarijo, navadno gripo, koliko jih povozi avto itd….
Nekdo mi je podal informacijo, da vsak dan v Ameriki za gripo ali pljučnico umre 45 ljudi….pa nihče ne piše o tem….
Tako so meni pomagali in zdaj ne paničarim več…čez 6 dni odhajam v Indonezijo in komaj čakam….Ne vem kaj naj ti še napišem, da ti bo lažje… Zdravnica na zavodu je nama rekla, da je to medijski fenomen….drugače pa poglej na forum Indonezija in ptičja gripa…so napisane stvari ki ppomagajo….ž
lp

Brez veze, če greš ti ne bo hudega. Kaj pa če ti v SLO pade korito za rože na glavo,ko hodiš po ulici?

ptičja gripa je v ZDA in bliža se Evropi

Kdo bo sedaj odpovedal pot v ZDA zaradi tega.

Ali se kolektivno izselimo iz Evrope, da bomo pobegnili pred njo?

Ostane samo še Avstralija, ki pa je premalo bogata, da bi prehranila vse evropejce…

lp

bv

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close