Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Tajnica

Tajnica

Tukaj bi bilo treba vreči iz službe 1. kadrovnico; 2. tvojega moža; namesto njiju zaposliti tisti dve, ki sta se podpisali z “diskriminacija” in “kistus ej”. Seveda bi prišla v poštev tudi Barca, ampak ona že ima službo in je menda z njo zadovoljna.
P.S. Nekateri od gornjih prispevkov dobro pojasnjujejo, zakaj je SLO v takem qrcu.

Draga moja,prijavit vaju je treba varuhinji osebnih podatkov. Tole meji na kaznivo dejanje, ker je mož odnesel podatke ( osebne kot so ime priimek itd) iz firme, kamor so bile naslovljene vloge za delovno mesto. Torej…če ugotovimo katera firma ste, (kar ne bo težko), vas bomo prijavili za zlorabo- jasno ! Pa zakonodajo hitro v roke – tole niso heci!

Bruham, tole ne meji na kaznivo dejanje, to JE kaznivo.

Res res res sem ogorčena. Vsaka neizbrana je lahko srečna, da se vas je ognila, bande pokvarjene. Saj ne vem ali bi cepetala od jeze ali jokala, ko vidim kaki neetični butli imajo moč o čemerkoli odločati, se počutim povsem frustrirano in užaljeno. Etika!!!!

Lynx, se strinjam. Kako bi se počutili, če bi učiteljica vašega otroka dovolila, da recimo neka soseda brska po otrokovi dokumentaciji in jo celo vprašala, ali naj za otroka predlaga ponavljanje razreda ali obravnavo pri psihologu ali karkoli že.

kdo rabi tu tajnico,ti ali moz??ce jo moz naj sam zbere,odgovor da se mu neda je neprofesionalen,vsak direktor si mora svojo tajnico vedno izbrati sam..

tisti kriterij lepa ,grda pa spet kaze da ste neprofesionalni..

Draga moja,prijavit vaju je treba varuhinji osebnih podatkov. Tole meji na kaznivo dejanje, ker je mož odnesel podatke ( osebne kot so ime priimek itd) iz firme, kamor so bile naslovljene vloge za delovno mesto. Torej…če ugotovimo katera firma ste, (kar ne bo težko), vas bomo prijavili za zlorabo- jasno ! Pa zakonodajo hitro v roke – tole niso heci![/quote]

Kolk ste pa ene naivne. Človek to ne more verjeti.

Ko bi ve vedele kaj vse se nosi iz sodišč. Vsi pripravniki kopirajo sodbe in spise. Še nerešene spise nosijo domov in pišejo sodbe. Te sodbe se (še kdaj tudi ne pravnomočne) distribuirajo naprej do drugih pripravnikov. Ko greš na sejo višjega sodišča zveš odločitev že kakšen mesec preden jo v roke dobi storilec. Pa se sploh zavedate kakšne osebne podatke vsebujejo ti spisi na sodišču? Najbrž se vam še sanja ne.

Ena glupa prijava za delovno mesto ni nič proti temu. Kakšni osebni podatki pa so v tej prijavi? Ime, priimek, naslov, pa katero šolo je nekdo končal. Vse to najdeš tudi na Facebooku ali če daš človeka v google.

Pa si res tako tumasta, da misliš, da se to ne dogaja?? Moje prijateljice so tudi učiteljice, ena je pa psihologinja. O vsakem otroku in staršu (iz svojega mesta) lahko zvem vse kar me zanima. Pa ne mi rečt, da resno mislite, da so podatki o vaših glupih otrocih, ki bi ponavljali razred neka NASINA skrivnost?? Še skupaj se smejimo na ta račun.

Pa si res tako tumasta, da misliš, da se to ne dogaja?? Moje prijateljice so tudi učiteljice, ena je pa psihologinja. O vsakem otroku in staršu (iz svojega mesta) lahko zvem vse kar me zanima. Pa ne mi rečt, da resno mislite, da so podatki o vaših glupih otrocih, ki bi ponavljali razred neka NASINA skrivnost?? Še skupaj se smejimo na ta račun.[/quote]

Aha, in ker lahko izveš, misliš, da smeš izvedeti?
In pomisli, že včasih so rekli “greh se pove, grešnika pa ne”. Dokler tvoje prijateljice govorijo o nekem otroku, to še nekako vzdrži,ko pa začnejo govoriti o konkretnem otroku, pa bi se morale zavedati, da kršijo zakon. Tudi one same bi se morale zavedati tega.

Moja sestrična je ginekologinja in včasih tudi pove kako zanimivo o kaki svoji pacientki, a nikoli z imenom, starostjo…vedno spusti dovolj podatkov, da se ne da ugotoviti, o kom govori.

Vem, da se nepravilnosti dogajajo, vendar jih je kar nekaj zaradi tega, ker ljudje v svoji nevednosti to dopuščajo. Ko se bodo začele tožne zaradi kršitve osebnih podatkov, se bo stanje (upam vsaj!) krepko spremenilo …

Pa si res tako tumasta, da misliš, da se to ne dogaja?? Moje prijateljice so tudi učiteljice, ena je pa psihologinja. O vsakem otroku in staršu (iz svojega mesta) lahko zvem vse kar me zanima. Pa ne mi rečt, da resno mislite, da so podatki o vaših glupih otrocih, ki bi ponavljali razred neka NASINA skrivnost?? Še skupaj se smejimo na ta račun.[/quote]

In pomisli, že včasih so rekli “greh se pove, grešnika pa ne”. Dokler tvoje prijateljice govorijo o nekem otroku, to še nekako vzdrži,ko pa začnejo govoriti o konkretnem otroku, pa bi se morale zavedati, da kršijo zakon. Tudi one same bi se morale zavedati tega.

Moja sestrična je ginekologinja in včasih tudi pove kako zanimivo o kaki svoji pacientki, a nikoli z imenom, starostjo…vedno spusti dovolj podatkov, da se ne da ugotoviti, o kom govori.

Vem, da se nepravilnosti dogajajo, vendar jih je kar nekaj zaradi tega, ker ljudje v svoji nevednosti to dopuščajo. Ko se bodo začele tožne zaradi kršitve osebnih podatkov, se bo stanje (upam vsaj!) krepko spremenilo …[/quote]

Pa koga boš tožila?

Kako boš pa dokazala, da je učiteljica meni govorila o tvojem otroku?

In v manjših krajih, mestih, kjer se vsi poznamo se vedno govori o konkretnem otroku, konkretni osebi, ker ravno to je point.

Vem, da se nepravilnosti dogajajo, vendar jih je kar nekaj zaradi tega, ker ljudje v svoji nevednosti to dopuščajo. Ko se bodo začele tožne zaradi kršitve osebnih podatkov, se bo stanje (upam vsaj!) krepko spremenilo …[/quote]

Pa koga boš tožila?

Kako boš pa dokazala, da je učiteljica meni govorila o tvojem otroku?

In v manjših krajih, mestih, kjer se vsi poznamo se vedno govori o konkretnem otroku, konkretni osebi, ker ravno to je point.[/quote]

Saj se ne bi obravnavalo tebe, ampak učiteljico, ki je podatke dala v javnost…

Točno tako ! Popolnoma se strinjam s teboj. Slučajno sem zasledila tole na net-u. Katastrofa ! Res sem trenutno brez službe, pa ne po svoji krivdi, ampak bog ne daj, da bi kdaj morala delati v takšnem podjetju. Že ob sami pomisli mi je slabo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close