Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tajda – mama

Tajda – mama

[/quote]
A veš, kaj ti povem? Otrok ženski pač ne pripada! Ene ga imajo lahko, drugim, žal, to ni dano. Prvega otroka pri 45ih? Če ga prej ni imela, ji očitno tudi prej ni nič manjkalo. Morda pa ga zdaj želi zato, da bi “precej mlajšega” partnerja na ta način priklenila nase? Oz. da bi ji, ko partner odide, ostal vsaj otrok?
In ne verjamem, da bi, če ji prej ni uspelo, zdaj pa kar zanosila. Malo morgen.[/quote]
A veš kaj ti povem. Ti si ena tercialka- in to točno takšna, kakršne si v mladosti najbolj sovražila!

požri se… pa rit naj se ti poveča še za 2x!!

Očka je zdravnik, ki je drkal v epruveto. Dr. Vasilij Cerar.

Meni je bila Tajda vedno simpatična, nič narejena, bila mi je res tista prava voditeljica, ki se ob svojem delu počuti dobro, ki ve, kako delati ( govoriti ).
Vesela sem, da bo postala mamica, ali je imela željo po otrocih že pred tem ali ne, pa dragi moji res ni naša stvar.

Vso srečo.

Marjana

vse spoštovanje do domačih živali ampak, kako si lahko taka krava????????

Kaj pa, če je bil osemenjevalec?

Lepo, da je postala mama.

Nekatere pač začutijo željo po otrocih šele takrat. Zakaj bi bilo to narobe? Dokler narava omogoča zanositev, kaj je narobe s tem? Moja pranona je prav tako zanosila zelo pozno, pri 47 letih, prej je sicer imela že enega otroka. In kaj bi bilo, če ne bi smela imeti otroka, tako kot bi rade videle, da ga ne bi bilo pri Tajdi? Potem ne bi bilo na svetu mojega nonota, njegove sestre, njihovih potomcev, mojega zlatega atija, in naposled tudi mene ne bi bilo?

Kaj imate nekatere, (predvsem) avtorica teme probleme doma, da morate pljuvati po drugih?

Ne glede, zakaj prej ni imela otroka, nevem, kje je napisano, da bi vse ženske morale imeti otroka pri največ tridesetih. (Sem videla, da ste opravljale tudi Mojco Mavec, ki je zanosila pri 37) Tudi če si ga prej ni želela. Tudi sama sem 32 let in si še ne želim otroka, ker nimam partnerja. In tudi dokler ne bom dobila fanta, s katerim si bom želela ustvariti družino, ne bom imela otroka. Tudi če bo to pri 45 letih. Ali pa nikoli.

o, lepa novička, čestitke!

:))))))))))))))))))))))))))) zadetek v nulo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close