Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tajda Lekše

Tajda Lekše

Zelo lepa in zelo priljubljena medijska zvezdnica, je kot utrinek odšla iz medijev.
Prav zanima me, če je odšla kam v tujino, če ima družino in če živi drugje?
V medijih že zelo dolgo ni ničesar navedenega o njej.

vodi prireditve

http://tajdalekse.com/reference/dogodki-na-odru/

Me prav zanima, če ima družino?

Zelo lepa in uglajena izgleda, pa pametna tudi po moje. Je pa po moje že okrog 45 in ne verjamem, da ima otroke, škoda.

Zelo lepo, ampak čez 50 bo pa že prestara za taka vodenja. Kaj bo pa potem.

pravi, da je letnik 1965 – torej je že čez 50…
in še vedno odlično izgleda in še vedno vodi in nikakor ni prestara in ne bo niti pr 60 in čez.

pravi, da je letnik 1965 – torej je že čez 50…
in še vedno odlično izgleda in še vedno vodi in nikakor ni prestara in ne bo niti pr 60 in čez.
[/quote]

Potem pa res dobro izgleda, nisem vedela, da je toliko stara.

Res škoda, da je kariero postavila tako visoko. Ni edina.

Tajda Lekše je rojena leta 1965.

Res škoda, da je kariero postavila tako visoko. Ni edina.

[/quote]

Pa kaj se maš ti za sekirat, zanjo, če se ona ne zate 🙂 Zato je pa na svojo starost svobodn aumetnica. Nič ji ni hudega – še vedno se giblje v dobri družbi, kot vedno.

Strinjam se z avtorico. Vsi tisti, ki jih kdaj vidimo v medijih in se izpostavljajo s svojimi nastopi v javnosti, nas zanimajo.
In o njih se piše, očitno tako tudi sami hočejo.
Njihovo zasebno življenje ni samo zasebno, takoj, ko se začnejo pojavljati v medijih.

Ima pet otrok, skriva jih pred radovedneži, če pa bi se jih kdo vseeno rad ogledal je vstopnina 50 evrov. Torej je njeno poslanstvo zadovoljivo? Ali boste spet začeli škoda, ampak kariero je postavila pred …, pa tako lepa kot princesa…ali ji kej manjka…se lojze in franček ponujata!

Leta nazaj , tam nekje 1988, je hodila z Janezom Lombergarjem.Potem sta imela prometno nesrečo in kmalu prekinila vezo.
Tajda Lekše je sposobna, simpatična.Nazadnje, da se je spomnim, je bilo nekaj let nazaj, ko sta z Juretom Ivanušičem vodila Slovensko popevko, na kateri je slavil Anžej Dežan s prekrasno popevko Šopek maka.
Takrat sta bila z Ivanušičem res fenomenalen voditeljski par!

https://www.youtube.com/watch?v=10YDQv0PsS4

Pred Lombijem je itak morala razširiti noge vsaka, ki je hotela službo v javni kući. P ač podobno, kot je danes v lj. lekarnah….
Tam v 90. je menda nekaj imela z enim Ircem, pa je očitno šlo v maloro.
Se je pa totalno blamirala, ko je povezovala ob 100-letnici pisatelja Borisa Pahorja.

Ravno danes je v nedeljskem dnevniku intervju s Tajdo Lekše.
Še zdaleč ni zbledeli utrinek. Je zelo uspešna, še vedno ima nastope in vodi razne obletnice.
Je zelo uspešna, privlačna, simpatična dama, tako kot je bila.

Če nekoga ni na malih ekranih iz takih ali drugačnih razlogov, še ne pomeni, da je propadel, ampak je lahko še precej bolj uspešen, kot če bi ostal na TV

Kolikor vem, nima otrok. Vem, da je pred časom imela partnerja Stojana Plešnarja.

A tole ti vse iz svojih izkušenj ali po sistemu : rekla, djala?
Blamirala se je ob 100 -letnici Borisa Pahorja? S čim neki?

Voditi nastope in obletnice, ampak kakšno delo je to?

Vaš link

V ND piše da je že 9 let s Stojanom, da se trenutno uči Madžarsko in da aktivno obvlada 8 jezikov.
Vsa čast ženski, ni kar tako.

A ti pa si za kešno rabo? Kaj bo pa s tabo? Aja, sej nobenga ne briga.
Za njo me pa ne skrbi. Je sposobna ženska in bo vedno znala živet. In po 60 bo šla pač v penzion.

Pri tako uspešni karieri očitno ni časa še za otroke.

Imeti nastope in voditi obletnice.
Kakšen poklic je to ?

Lepa Kim Rebecca Lekše je nečakinja lepe tete Tajde Lekše.

A res mislite, da je vsem ženskam edini cilj in smisel življenja otrok?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close