Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek tableti za poarjavitev

tableti za poarjavitev

Čisto res je, da je pretirano sončenje škodljivo. Lahko povzroča tudi raka. Pretirano izogibanje soncu pa se mi prav tako zdi velika neumnost.

Spomnim se, da so pred 18 leti še trdili, da vsakodnevno uživanje paradižnika povzroča raka. Danes velja paradižnik za zelo zdravega.

lep dan!

Risek, v priloženih navodilih Braunemona piše, da lahko dobiš barvico tudi, če se ne sončiš. Sama brez sončanja nisem poskusila.

Bronz plus sem jemala lani in mi niso bile ok – domov sem prišla bela. Sicer je pa odvisno od telesa.

LP

Če se mažeš s faktorjem 30, nič ne porjaviš. Takšne so moje izkušnje.

Ja, saj to ravno je treba dosečt. Lahko se gibaš po soncu (seveda ne čez poldne!), pa je koža zaščitena. In če ne porjavi, potem pomeni, da je bila zaščita uspešna.

No, mi smo že bili na dopustu in smo se vsi mazali s faktorjen 26 ali pa 30. Malo barvice smo dobili, ni pa bilo nobenih opeklin, nobenih alergij…, pa tudi rjavi nismo, kot bi se nekoč spodobilo. Ne zgleda, da smo že bili na morju. Nismo pa bledi. In baje je to TO.

Pa smo se vseeno imeli super, morda še celo bolj, ker se nismo pražili in dolgočasili na plaži, pač pa smo počeli čisto druge reči.

Ker pa nismo narcisoidni, da bi sedaj po mestu razkazovali svojo barvo, nam je tudi tako prav.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close