Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek TABLETE ZOPER GLAVOBOL

TABLETE ZOPER GLAVOBOL

Mogoce orgazem res pomaga proti glavobolu, a ko mene boli glava, mi na kraj pameti ne pade seks.

bonifen…ampak moraš vzeti dve…in takoj ko začutiš, da te bo zagrablo (tukaj mislim migreno in pa tenzijski glavobol)….po avamigranu sm čisto zadeta in gre dan mimo mene da nič ne vem…..pa še želodec me boli…če slučajno ne ujamem pravega trenutka in se zadeva stopnjuje….potem čisto vse izbruham iz želodca in si skuham mlečni riž….potem pa spat….in zjutraj je mnogo bolje…čez dan ali dva pa čisto….ker če imaš tisto pravo migreno traja kar nekaj dni, da si opomoreš…

MENI JE TUDI ZELO SLABO BILO PO AVAMIGRAMU. KOLEGICI PA JE BILO TAKO SLABO PO ZOMIGU(UPAM, DA SEM PRAV NAPISALA) , DA SO JO PELJALI NA URGENCO. ČUTILA JE MRAVLJINCE, BRUHALA.. TAKO, DA VSEENO RAJE PRIEGAM NA ZDRAVILA V PROSTI PRODAJU. KUPILA SEM SI PANADOL RAPID IN MI JE ODLEGLO. HVALA VSEM ZA ODGOVORE. SAJ VESTE VEČ LJUDI VEČ VE….SAJ BI LAHKO VPRAŠALA V LEKARN AMPAK BOLJŠE JE ČE TE KDO SVETUJE, KI JE ZADEVO PROBAL. TEGA JE TOLIKO V PROSTI PRODAJI, DA ČLOVEK RES SAM NE VE KAJ JE VREDU.

Meni so za zelo močne glavobole v lekarni dali Dalivon od Krke in mi pomaga.

Tut Naprosyn, ampak samo 375mg, 500 mg mi ne pomaga, pa ne vem v čem je fora:)

Meni oragazem absolutno pomaga. Vedno. Je pa res, da nimam migren.

Pri vsakem zdravilu se morate zavedati, da neko zdravilo, ki je najboljše za nekoga, ni najboljše tudi za koga drugega. Ker smo si ljudje zelo različni, tako tudi na zdravilo drugače odreagiramo. Zato bo lahko nekomu prijel že Aspirin, spet drug bo potreboval močnejše zdravilo recimo Ketonal.

Vsekakor se posvetujte z zdravnikom, da sploh ugotovite za vzrok bolečine, potem pa naprej. Pri predpisovanju se pa vedno najprej začne z “najblažjim” zdravilom (tak ki je bolj varen) in če ne prime, se ga zamenja z močnejšim.

Jaz sem vedno jemal naprosyn, nalgesin, ampak sem si želodec tako uničil da če sedaj vzamem kakšnega me 3 tedne zgaga daje. Ugotovil sem da dva lekadola tudi pomagata, brez želodčnih težav kasneje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close