TABLETE ZOPER GLAVOBOL
Meni je št. 1 obvezno in absolutno samo Panadol, ki ti ga zelo priporočam, res odlična zadeva. Ko me kaj boli, glava občasno, vzamem in takoj mine. Drugo bi priporočala še Nalgesin, ta je tudi zelo dober. Sama imam pa bolečine samo v čelnem predelu glave in včasih zelo hude, ampak ne vem kaj bi sploh to pomenilo. Res, poskusi te dvojne, mene ni še nikdar pustil na cedilu noben!
Kar se pa ostalih tiče pa: Lekadol brezvezen, to nič ne pomaga, meni ne prime. Aspirin pa sama ne smem jemat zaradi želodca.
ne, Lekadol in Panadol nista ista stvar. Pri zdravniku sicer zmer govorijo o tem Lekadolu, da naj si ga kupimo, ampak meni ta res ni uredu. Niti tisti +C vitamin ni nič posebnega, imam raje Daleron plus c, ko se prehladim. Tako, da jaz osebno res ne vem kaj vidijo v tem Lekadolu (ali pa ga morajo namenoma toliko promovirat?)…
Hvala za še en nasvet v primeru prehlada. Za Daleron še nisem slišala. Ponavadi tudi za otroka uporabljam v primeru viroz Lekadol. Po nasvteu zdravnice. Mogoče tako promovirajo, ker je od Leka ali je pa kaj drugega. Tudi moja zdravnica mi je priporočala za gripo, pa res nič ne pomaga.
Lep dan še naprej.
Mina
Če imaš močne glavobole ti svetujem, da obiščeš nevrologa in ti bo predpisal take tablete, ki bodo primerne jakosti tvojega glavobola.
Jaz imam tudi že vrsto let migreno in sem najprej dobila pri zdravniku Naramig, ki sem ga jemala po potebi, ker pa ni bil več učinkovit mi je zamenjal za Propranolol, sedaj jamljem te tablete 2x na dan in je OK.
Kakšni Lekadoli, Panadoli in podobno mi pri migrenskem glavobolu ne pomaga.
MINA poslušaj kar tibom povedal ker to ni šala ampak čista resnica.Pred kratkim sem bral eno študijo o ženskih glavobolih in da vam povem kaj je najbolj zanesljivo sredstvo proti glavobolu.Drage moje ženske kadar vas boli glava se hitro spravite na luleka ampak pri seksu morate imet obvezno orgazem pa glavobol popusti.To nisem rekel jaz ampak je to pokazala študija.
Če bi imela migrenske glavobole, ti navadne tablete ne bi pomagale – sploh pa kakšni aspirini in lekadoli. Ko imam navaden glavobol največkrat vzamem naprosyn in mi pomaga, pa še učinek je dolgotrajen. Ko pa imam migrenski glavobol (razlika je ogromna), vzamem Imigran, čim me začne boleti glava in upam, da mi bo pomagal – na žalost ni vedno tako.
Preden spljuvate Lek in Lekadol in kok je Panadol krasen..prosm dj preberte kera je ucinkovina notr. V vseh tabletah prot bolecini so 3 ucinkovine…tko da so kt po treh sklopih te tablete..aspirin je eno..v lekadolu je eno…recmo v ketonalu pa tretje…Sj nc ne recem name tud ene tablete bolj delujejo kot druge ampak tko.
Mene glava boli občasno in vzamem tablete Nalgesin forte, pomagajo takoj, slišala pa sem da za migrene jemljejo Imigran v obliki tablet, če pa še te ne pomagajo pa dobiš injekcije Imigran, ki primejo takoj. Samo te ti lahko napiše samo osebni zdravnik če ugotovi da imaš migrene in ti druge ne pomagajo.
Forum je zaprt za komentiranje.