Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem tableta za zmanjšanje porabe goriva

tableta za zmanjšanje porabe goriva

A je kdo že seznanjen s to zadevo? Zanima me vaše stališče in izkušnje. Sama sem namreč navdušena.

In kakšne tablete naj bi to bile? Kdo jih mora jemat? Voznik? 🙂

A si že probala?

voznik……. LOL

aha, poznam, pravi se jim tablete za hujšanje, medtem ko izgubi voznik kako kilco je manjša sila na avto, ki gre hitrej in manj porabi… sila uporabna stvar

Ja, uporabljam. Oče ima avtošolo in jih tudi on redno uporablja. Tako, da…fantje, ne zbijat šal. Zanimalo me je le, če poznate zadevo.

pa delujw 😀

Tu niso samo tablete v igri, temveč tudi mrežni marketing, podobno kot Amway. Da se včlaniš, moraš plačat približno 88.000 sit, s tem denarjem pa dobiš tudi okoli 200 tabletk. Potem moraš pa vsak mesec plačevati 10.000 sit oz. kupovati te tabletke. tabletke so le krinka temu marketingu in niso bistvo.

No, da razjasnim. Sama nisem nobena članica, sem pa porabnica teh tabletk. Še vedno se ni javil nihče, ki bi mi povedal svojo izkušnjo.

Tale ideja bi bila pa huda. 🙂 Probaj vprašati še na avtomobilizmu (a.com), tam je malo več članov, mogoče bo še celo kdo kaj vedel.
Verjamem pa, da pomaga, če jih voznik nekaj vzame. :)))

hehehehe saj niste resni kaj vse še boste povedali

pozdravček hehehehehe

In kdaj avtomobil popije tabletko: zjutraj na tešče, med vožnjo, po vožnji pred spanjem?

No, vi se hecate, nekateri pa že veselo šparamo na bencinu.
In ne, ni bistvo mrežni marketing, in ni tako kot Amway, in bistvo so definitivno tabletke.

Povej kakšen avto voziš in kakšno povprečno porabo na 100km ima.

Sem malo pobrskala po tujih straneh in na prvi pogled je zadeva čisto legitimna, škoda samo, da je padla v roke mrežnih marketarjev, ki so zavohali velik dobiček.

Pa vi ste usekani!

jaz uporabljam pa kapljice, so cenejše in hitreje delujejo (pač tablete se morajo še stopiti)
s pipalko vsak dan preden avto vžgeš, mora biti hladen motor, odpreš vratca od rezervoarja za gorivo in daš tri kapljice vsakih 5 sekund…

::::::))))))))))))))))
Gorivo lahko prihraniš s hibridom oz. z avtom na električni pogon, recimo.

Preberite v današnjem dnevniku o tej čudežni tabletki in se mal zamislite.

kdor to v avto tlaci rabi kako tableto!!!!
lani je bila cela piz… na CRO ker so imeli zanic nafto pa je dosti sodobnih dizlov crknilo. Ti bi pa v avto tlacila se nekaj kar ni gorivo??? Ti kar, jaz pa ni sanse. Da mi potem cez 20-30k km zariba motor.

New Report

Close