Ta presneti prhljaj….
Zdravo!
Vem, da ste že ogromno napisali okoli prhljaja, ampak vseeno, lepo Vas prosim za odgovor, saj me to že pošteno jezi.
Imam barvane lase, na čase uporabim tudi balzam, imam suho lasišče ki zelo srbi in veliko prhljaja….imam nešteto preparatov za nego las (Head&Shoulders za barvane lasje, Subrina balzam, brezova voda za suho lasišče…) ampak ni nič boljše in pošteno me jezi ta velika količina šamponov ki jih imam, saj si lase umivam celo uro.
Zato vas vprašam, kakšen šampon naj uporabljam, saj bi se rada znebila prhljaja in suhega lasišča, ob enem pa bi rada videla da je moja rjava barva videti intenzivna in lasje voljni…ali je to sploh mogoče???
Že vnaprej se Vam RES zahvaljujem za odgovor…HVALA!!
Lep dan še naprej, Bachy
Draga Bachy.
Potreben je tretma proti prhljaju, ter šampon proti prhljaju in losion za doma.
Kerastase nudi vse to, zelo, zelo učinkovito.
Pokličite našo frizerko Tjašo na 01-4315138, ki je pri nas zadolžena za Kerastase, se posvetujte z njo in pridite, da odpravimo ta vaš problem.
S spoštovanjem
Stevo Pavlovič
Bachy pozdravljeni,
Nikar ne uporabljajte toliko različnih produktov za nego las, ravno to je lahko krivo za vaš prhljaj in srbečico. Očitno vam ti produkti ne ustrezajo.
Šampona ne menjajte pre pogosto, držite se tistega, ki vam ustreza.
Lp
Naya
Zdravo…
Takrat sem v frizerskem salonu kupila šampon Kerastase proti prhljaju in mi je prvi mesec zelo pomagal, potem se je pa prhljaj naenkrat vrnil (vmes nisem uporabljala nobenega drugega šampona)…zato nisem vedela kaj naprej…priporočili so mi otroški šampon, ki mi je pomagal samo kake 14 dni in prhljaj se je vrnil…potem sem uporabljala blage šampone in je isto za kake 14 dni izginil prhljaj…zdaj uporabljam šampon proti prhljaju in srbečemu lasišču Eucerin in opažam, da se mi po mesecu dni njegove uporabe prhljaj spet vrača…NE VEM VEČ KAJ NAJ, ker je resnično nadležen. Ko si grem z roko skozi lase, izgleda kod da sneži;)…
Bachy pozdravljeni.
Iz vašega sporočila sem razbrala, da šampon kar hitro zamenjate.
Šampon proti prhljaju je potrebno uporabljati nekaj mesecev, le tako lahko pričakujete pozitiven rezultat.
Pogosta menjava šapona vam prhljaja nebo odpravila, stanje boste s tem le poslabšala.
Lp
Naya
Forum je zaprt za komentiranje.