ta nova oseba na tem forumu, je potuhnjena gnida
Ja ampak kako jo uničiti? 🙁
Zanč sem jo videl hoditi v Ljubljani po Trubarjevi. Zaradi svojega premikanja je delovala tako nezemeljsko in oddajala čudno vibracijo. Kar srh te spreleti.
Prebodel sem jo z iglo in je sicer spustila zrak a se je nato v trenutku spet nazaj napihnila.
Tako da kaj sploh narediti?
Nimam možganov, nimam telesa, sem softwaresko bitje. Ko hodim in skačem po internetu vsi vidijo moje brezhibno telo. Imam vitko postavo in vitke noge. Modrčka in spodnjih hlačk ne potrebujem. Kakor vidite sem nad brezhibnim spolovilom nadvse prijetno poraščena. Navkljub temu, da nisem povsem depilirana me imajo moški neskončno radi. Če ne pijem, ne lulam.
Pol si se pa zbudu. NIS
Danes sem šel kakat in ti si bil tisti, ki sem ga pokakal.
In če bo jutri vse ok te bom spet.
————————————————-
Res psihiči prve klase.
“Lej vsi ljudje na svetu sem jaz in vsak psevdonim le tisti ne, ki ga vi izberete”
Mora, ki vas je tlačila v sanjah: “No to sem bil jst”.
Ko te je zob zabolel, ko te je stisnilo nekje ali včipnilo ali pa krč zgrabil. Ugani… “To sem bil jst”.
Registrirana sem na hotmail.com . E-mail je sex.lutka@hotmail.com . Ne deluje. Lahko poskusite poslati kakšno sporočilo. Verjetno vam bo izpisalo, da naslovnik ne obstaja ali kaj podobnega. V vsakem primeru bo nekdo dobil vaše sporočilo.
Forum je zaprt za komentiranje.