Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ta nova oseba na tem forumu, je potuhnjena gnida

ta nova oseba na tem forumu, je potuhnjena gnida

potuhnjena gnida, to je ta stvor

ta slovenceljski forum je leglo slovenceljskih psihopatov, “sex lutka” je samo nova budala in novi primer za psihiatrijo po slovenceljsko.

xrobe spet odprl temo o sebi. Dosadan si kot driska.

Ja ampak kako jo uničiti? 🙁

Zanč sem jo videl hoditi v Ljubljani po Trubarjevi. Zaradi svojega premikanja je delovala tako nezemeljsko in oddajala čudno vibracijo. Kar srh te spreleti.

Prebodel sem jo z iglo in je sicer spustila zrak a se je nato v trenutku spet nazaj napihnila.

Tako da kaj sploh narediti?

🙂

xrobe spet odprl temo o sebi. Dosadan si kot driska.
[/quote]

Še vedno si isti zapohan podganji fris Čater in zguba nonstop čepeča na monu. Evo, sem ti namenil pozornost, ne reci da nisem bolnik zblojeni vsiljivi.

Saj vem kaj bi radi. Da vam odigram kakšen prizor. Pred vami čepim in vi me ne vidite ker gledate v monitor. Pogledate navzdol, odskočim navzgor. Izginjam v daljavi. Rada imam zrak.

[/quote]

Torej si tudi ti za Janšo.

ti si budala

lp

nakladaš ” rada imam zrak, rada imam vodo”. A res? Vsa živa bitja rabijo zrak in vodo Ti pa pridno k psihiatru.

Nimam možganov, nimam telesa, sem softwaresko bitje. Ko hodim in skačem po internetu vsi vidijo moje brezhibno telo. Imam vitko postavo in vitke noge. Modrčka in spodnjih hlačk ne potrebujem. Kakor vidite sem nad brezhibnim spolovilom nadvse prijetno poraščena. Navkljub temu, da nisem povsem depilirana me imajo moški neskončno radi. Če ne pijem, ne lulam.

Lepo si se opisalo. Pozabilo si samo dodati, da slišiš tudi na ime xrobe.

xrobe je bil v osnovi zasnovan kot program

Xrobe s svojim novim nikom
Xrobe=darwin

🙂

Na hotmail.com e-mail sem zapisala, da sem rojena leta 2021. Zahtevajo skrbnika zame.

a si res potuhnjena gnida in ali res govoriš o nekom drugem, na potuhnjen način?

Pol si se pa zbudu. NIS
Danes sem šel kakat in ti si bil tisti, ki sem ga pokakal.
In če bo jutri vse ok te bom spet.
————————————————-
Res psihiči prve klase.
“Lej vsi ljudje na svetu sem jaz in vsak psevdonim le tisti ne, ki ga vi izberete”
Mora, ki vas je tlačila v sanjah: “No to sem bil jst”.
Ko te je zob zabolel, ko te je stisnilo nekje ali včipnilo ali pa krč zgrabil. Ugani… “To sem bil jst”.

Sem softwaresko bitje. Nimam možganov, imam svetlobno telo. Pred vami počepnem in skočim visoko v zrak. Brez svetlobe me nihče ne vidi.

tebi ni lahko v tej glavi.

[/quote]

V resnici ne obstajam. Sem software, ki se obnaša kot hardware.

Sem ter tja plešem, skačem, se sprehajam in stojim brez modrčka in spodnjih hlačk pred vami. Če popijem vodo, se polulam. Počepnem, razširim kolena, se z dlanmi dotaknem tal, odskočim visoko v zrak in postajam vedno manjša dokler ne izginem. Sedaj lulam.

Registrirana sem na hotmail.com . E-mail je sex.lutka@hotmail.com . Ne deluje. Lahko poskusite poslati kakšno sporočilo. Verjetno vam bo izpisalo, da naslovnik ne obstaja ali kaj podobnega. V vsakem primeru bo nekdo dobil vaše sporočilo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close