Najdi forum

TA Kampakam

Na netu sem našla eno res ugodno ponudbo za počitnice 2010, ker pa prvič slišim za to agencijo, se obračam na vas, da poveste kakšne izkušnje imate z njimi. Doslej smo vedno potovali z bolj znanimi agencijami (sonček, palma…), in bili zadovoljni.Seveda to ne pomeni, da je z Kampakam kaj narobe, pa vendar bi rada kakšen info z prve roke,
čao, hvala in lep zimski dan!!!

Kam pa kam (po podatkih z interneta) deluje od leta 2008, na “bonitete.si” ima prijavljenih 0 zaposlenih in je itak agencija, ki samo preprodaja aranžmaje. Ni organizator, kot npr. Palma, Kompas …, zato kaj dosti zamočit ne morejo, ker na aranžmaje, ki jih prodajajo, itak nimajo vpliva.

Še moje skromno mnenje

Lansko leto smo bili tudi mi skeptični kar se tiče TA Kam pa kam, ker agencije nismo poznali. Vendar sva šla z možem potem do njih v poslovalnico. Edino kar lahko rečem je to, da so me izredno presenetili. Punci, ki sta bili v poslovalnici sta bili izredno prijazni ter nama predlagali hotel Vincci Djerba Resort na Djerbi in bilo je fantastično! Pregledali smo ponudbo od vseh organizatorjev… in za isti hotel, isti termin različne cene. Rezervirali smo vsekakor po najugodnejši ceni, večja prednost kot pa če greš direktno na Kompas.

Za novo leto so nam poslali čestitko z darilnim bonom, ki smo ga seveda že izkoristili in se prijavili za počitnice v Turčiji. Komaj čakam, da gremo :)))

Moje mnenje… brez skrbi, so vredni zaupanja. 😉

ja kokr vem so oni samo posredniki drugace so pa na dobrem glasu!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close