Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ta forum je dolgočasen

Ta forum je dolgočasen

Kdaj ste ženske kronično nezadovolj(e)ne, ko se nonstop pritožujete nad nečim že pač. :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Kdaj ste ženske kronično nezadovolj(e)ne, ko se nonstop pritožujete nad nečim že pač. :)))[/quote]
Ja in potem prideš ti s svojimi teorijami, ki so še vsaki pomagale.

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Robi, zakaj si pa popravljal Matjažkov post? Pa ne, da česa ni napisal prav?

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Kaj pa je tvoja vloga ?
Kaj misliš, a ne bi bilo bolje, če bi se ljudje bolj spraševali o tem, kaj naša vloga in naše poslanstvo ?

Seveda…Zato, da ji nisem zbrisal teme, mi je malo pošlogala…:)))

Cenzura…:))))

Da ne bi katera bila spet užaljena…:)
Hecam se…

Pa ste res ženske tako hitro užaljene ?

Kdaj ste ženske kronično nezadovolj(e)ne, ko se nonstop pritožujete nad nečim že pač. :)))[/quote]
Ja in potem prideš ti s svojimi teorijami, ki so še vsaki pomagale.[/quote]

No, no, pazi, kaj in kako govoriš, da ne boš neprostovoljno postala vzorčni primer tega, o čemer sem govoril, da se zadolj(e)na ženska ne pritožuje in ne godrnja (po ostalih rubrikah??), je vedra, ne moti je vse, ne tarna, ni muhasta. 😀 Da ne bom krivičen, za moške to tudi velja.

Ja in potem prideš ti s svojimi teorijami, ki so še vsaki pomagale.[/quote]

No, no, pazi, kaj in kako govoriš, da ne boš neprostovoljno postala vzorčni primer tega, o čemer sem govoril, da se zadolj(e)na ženska ne pritožuje in ne godrnja (po ostalih rubrikah??), je vedra, ne moti je vse, ne tarna, ni muhasta. 😀 Da ne bom krivičen, za moške to tudi velja.[/quote]
Seveda. Tudi zate. Skrbi torej zase, da boš imel še s čim plemeniti svoje nasvete ne pa samo iz jungovih in freudovih knjig in pa iz prilično nerealnih predstav petnajstletnih punc.

No, no, pazi, kaj in kako govoriš, da ne boš neprostovoljno postala vzorčni primer tega, o čemer sem govoril, da se zadolj(e)na ženska ne pritožuje in ne godrnja (po ostalih rubrikah??), je vedra, ne moti je vse, ne tarna, ni muhasta. 😀 Da ne bom krivičen, za moške to tudi velja.[/quote]
Seveda. Tudi zate. Skrbi torej zase, da boš imel še s čim plemeniti svoje nasvete ne pa samo iz jungovih in freudovih knjig in pa iz prilično nerealnih predstav petnajstletnih punc.[/quote]

Vedno, ko se zjutraj zbduiš, pomisli, na katero nogo boš vstala! Če na levo, potem je cel dan takšen. 🙂

se strinjam z avtorjem/avtorico. forum je dolgočasen. no prej bi lahko rekla “nesramen”. res je, da se več ali manj men seboj pogovarjajo določeni osebki. konkretnih odgovorov tako rekoč ni. forum je dober, ker je anonimen oziroma se ni treba registrirat recimo samo za eno vprašanje. vendar, ko vprašanje postaviš zgleda tako kot, da si si za vse kriv sam.
recimo matjazko – humor, humor, humor… ni humor primeren za vsako temo. ne moreš nekoga silit v humor, če je na tleh. za to pa piše sem, da bi dobil pomoč… ne pa humor. odpri temo, ki bo tebi pisana na kožo pa tja zlivaj svoj humor. ni pa treba “smetit” po temah, ki nimajo veze s humorjem oziroma je lahko celo žaljiv. to se men več ne zdi humor ampak se očitno dolgočasiš, da moraš smetit po tako rekoč vsaki temi. eni pač nimajo drugega dela kot, da se vtikajo čisto povsod in se niti ne držijo teme. in nekateri so očitno sami zafrustrirani in morajo druge poniževat, da se sami počutijo boljše in bolj pomembne.

No, to ni res, da konkretnih odgovorov ni. Je pa pomembno s kakšnimi pričakovanji človek napiše svoj problem. Če pričakuje samo sočutje, bo velikokrat odšel razočaran. Forum je pač bolj anonimen in iskrenost tukaj je večja, kot v realnosti. Zato se včasih zdi tako kruta, da avtor dobi občutek, kot da ga večina ne razume. In to je dobro..
Še vsaka tema je bila dost resno obravnavana. Res pa je, da ko se avtor teme umakne, pridejo pogosto na oder “zabavljači”, tako da na koncu vsak dobi, kar mu pripada. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

hahaha dobro je, da te (no, nekaterih oziroma večine avtorjev) ne razumejo/te? kaj pa je tukaj dobrega? glej, sej jaz tudi tebe ne razumem, in kaj je tukaj dobrega? mislim, da nič, niti zame niti zate. če nekdo nekoga ne razume v bistvu stvar ostane nekako nevtralna, kot, da sploh ne bi pisal sem.
mislim, da se tegale foruma poslužuje večinoma mal čudaški folk, ki ravno pride mimo pa malo zafilozofira, ker se pa ni treba registrirat je pa to marsikomu priročno sprostit svojo napetost samo tako malo mimogrede.

pa mimogrede, ni treba, da zabavljači smetijo po resnih temah. tudi brez smetenja po temah lahko vsak dobi kar mu pripada – naj odpre svojo temo. ne vem zakaj bi se nekdo v ospredje metal po tujih temah, naj se drži teme ali pa odpre svojo.

Iz koga pa se norčujem ?[/quote]

Ti iz nikogar. Za razliko od Matjazka.

Si lahko bolj konkretna, kje sem te užalil..Ali koga drugega ?
Namerno res nisem…Če pa se to zgodi, je pa fajn, če tista oseba to pove.

Se strinjam.
So tudi resni in konkretni odgovori.
Verjamem pa, da marsikomu ni všeč, če dobi občutek, da je za vse sam kriv.
Zato so razni forumi, kjer se le kritizira in pljuva po drugih, veliko bolj zanimivi.

In prav to si naredila sama, zanimivo a ne. Kdo pa pravi, da se avtorja ne razume. Včasih celo tako dobro, da se ustraši in pobegne, ker se boji resnice.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

kdo pravi, da se avtorja ne razume? ti si začel o tem in da je prav, da se jih ne razume, se spomniš? še danes. da avtor dobi občutek kot, da ga večina ne razume… zakaj bi pa avtor DOBIL OBČUTEK, da se ga ne razume? kaj pa, če nekateri res ne razumejo avtorjev, saj itak pišejo v vsaki temi kot, da so tukaj glavni in morajo povsod pristavit svoj lonček. verjetno pa čisto vsake teme res ne razumejo. važno je, da so zraven.
ja res je, da sem pisala in, da nisem registrirana. nisem pa tukaj vsak dan, tako rekoč vsako minuto kot, da ne bi imela drugega dela. za razliko od nekaterih. in jaz večinoma niti ne odgovarjam v drugih temah (tale zdaj je izjema), če že potem odprem svojo temo. ali pa odgovarjam tam kjer je podobno moji. nekateri pa odgovarjajo čisto v vsaki temi in so center pozornosti, in to hočejo, če ne bi hoteli pozornosti ne bi niti pisali v vsako temo.

Če nekdo dobi občutek, da se ga ne razume, še ne pomeni, da se ga res ne razume. Če je človek dost odprt, spoznanje kmalu pride za njim in potem si reče:” pa so res imeli prav takrat”. Če pa je še oblj odprt, pa lahko to spozna že kar takoj na mestu. Ali pa sploh nikoli.

no jaz še nikoli nisem rekla oziroma si mislila, da ima folk tukaj gor prav. za nekatere lahko rečem, da imajo prav ampak imamo tudi podobno mnenje. za večino pa lahko rečem, da se motijo, prav zagotovo nimajo – mislim na tiste, ki komentirajo in ne avtorje.
sicer pa, bom še enkrat napisala – NEKATERI HOČEJO POZORNOST IN ZATO ODGOVARJAJO V VSAKI TEMI, V RESNICI PA ČISTO VSAKE TEME SIGURNO NE RAZUMEJO. VAŽNO JE, DA SO PRISOTNI V VSAKI TEMI. pomoči itak ne dajo nobene, nekateri uporabniki foruma itak v vsaki temi obrnejo temo v svojo korist, v drugo smer kot je bila zečeta.
je pa tudi lahko point v tem, da avtor odpre temo z nekim namenom, ker vidi kako ste smešni s svojimi izjavami in se tudi z namenom umakne iz teme. vrže vam kost…

Meni se pa zdite tule fajn zateženi. Ma logika je, da je čvek čvek, takšno sproščeno klepetanje v virtuali, ki naj ne bi zajemalo dlakocepljenja in seciranja različnih avtorjev, ki ste se ga eni tu lotili. Če ste tako zadrgnjeni, pojdite pa na forume s strogo cenzuro, ne pa da tule zajedate Robija, ki je normalen fant in ne briše kot neki čistun vsak drugi post. Kar tako naprej, pohvale tudi drugim piscem.

Tako je, Milfica. Nekatere verjetno že dlje časa ni pocarkljala nežna moška roka – ta dela čudeže pri splošnem ženskem počutju, tako da jim ni za zamerit, če so malce slabše volje, so pač našle ta forumski ventil za sproščenje z odpiranjem tega nepotrebnega topika, ko vihajo nosove nad vsem in godrnjajo kot stari medvedi, pardon, medvedke – ne paše to, ne paše jim tisto, moti jih eno, moti jih drugo… 🙂

Kako priročen, zlajnan argument, ko zmanjka drugih, kajne? Tolikokokrat ga lahko preberem. Ja zagotovo, kadar kdor ne misli čisto tako kot ti, je zagotovo zadrgnjen, neposeksan, zafrustriran, nepobožan, zakompleksan in vse kar je možno negativnih pridevnikov,

Aja pa še to, milfica, vsaj jaz bom še vedno brala in komentirala, kadar mi bo pasalo in koliko mi bo pasalo, pa nas (me) lahko pošiljaš kamorkoli.

Kako priročen, zlajnan argument, ko zmanjka drugih, kajne? Tolikokokrat ga lahko preberem. Ja zagotovo, kadar kdor ne misli čisto tako kot ti, je zagotovo zadrgnjen, neposeksan, zafrustriran, nepobožan, zakompleksan in vse kar je možno negativnih pridevnikov,[/quote]
Pa res ne vem, zakaj zakaj se moramo še deliti zaradi tega (metafizičnega ) vprašanja, itak smo že (napačno) razdeljeni na leve in desne, na domobrance in partizane, na tiste, ki podpirajo oz. ne družinski zakonik… zdaj pa še tole.

Kako priročen, zlajnan argument, ko zmanjka drugih, kajne? Tolikokokrat ga lahko preberem. Ja zagotovo, kadar kdor ne misli čisto tako kot ti, je zagotovo zadrgnjen, neposeksan, zafrustriran, nepobožan, zakompleksan in vse kar je možno negativnih pridevnikov,[/quote]
Pa res ne vem, zakaj zakaj se moramo še deliti zaradi tega (metafizičnega ) vprašanja, itak smo že (napačno) razdeljeni na leve in desne, na domobrance in partizane, na tiste, ki podpirajo oz. ne družinski zakonik… zdaj pa še tole.[/quote]

Tu smo večina deljeni po spolu – ne po ideoloških razhajanjih. Točno se ve, kakšnim ženskam ni nikoli nič prav, vzrok za nezadovoljstvo, katere so/ste muhaste, pa ne rabiš biti za to dober psiholog.:))

Pa res ne vem, zakaj zakaj se moramo še deliti zaradi tega (metafizičnega ) vprašanja, itak smo že (napačno) razdeljeni na leve in desne, na domobrance in partizane, na tiste, ki podpirajo oz. ne družinski zakonik… zdaj pa še tole.[/quote]
Saj jaz tudi ne vem zakaj…

Verjamem, da ne more vaskdo vsakega razumeti oz. mu napisati odgovor v takšnem stilu, da bo avtor imel občutek, da ga nekdo razume.
A zakaj se ustavljati ob tistih in se potem pritoževati kakšni so drugi…Neumni, pa neresni….
Vsakdo najde, kar išče.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close