Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ta forum je dolgočasen

Ta forum je dolgočasen

Danes imam malo časa pa vas berem; ampak tole je živi dolgčas, prepucavanje treh-štirih osebkov, citiranje levo in desno, da sploh ni razvidno, za kaj gre, raztegovanje vsake teme kot sveža čreva…no, sicer, vi ga kar imejte kot svojo polprivatno zabavo, samo – ali se še niste naveličali? Kaže, da vam je najbolj pomembno, da vas vsi berejo, manj pa, kaj bi si sploh radi povedali.
Skratka, narcisoidno na kvadrat, polno puhlic in, kot že rečeno, dolgočasno.

Jaz nič ne merim…Lepo, da deliš svoje občutke z nami.
Je pa zunaj lep, sončen dan..Pojdi še ti malo ven….Če še nisi.

Saj nas ne berejo vsi….
Mogoče pa je vse skupaj preveč komplicirano zate. In ker ne razumeš, ti je dolgočasno…Meni je branje kitajščine tudi zelo dolgočasno. 🙂

Kateri forum pa zate ni dolgočasen ?

Meni ti forumi sploh niso dolgočasni. Cenzure ni dosti, to je super, pisci so simpatični in zanimivi, veliko je iskrivosti in igrivosti, kar dandanes rabimo. Kar tako naprej, moderatorji, vsem pa itak ne moreš biti všeč.

Če bi jaz imela kaj besede pri tem, bi tudi naredila red. Popredalčkala.

Torej, če je tema varanje, naj bi se v tisti temi vrtelo okoli varanja, ne pa tudi o nečem čisto tretjim.
Ampak jaz nimam besede pri tem.Za povrhu je pa to težko doseči.

Resnično. Tudi to, kar si napisal.
Pa seveda neki zaupni pogovori, ki skoraj nimajo kaj iskati na forumu kot takem ampak bi mogoče bolj pasali med ZS. Tudi ti znajo odbijat mimoidoče.

Torej, družba, kaj je vaš/naš cilj. Forum imeti za sebe, ali pa spremenit podobo foruma in med to skupinico “povabiti” še koga…

Meni forum ni dolgočasen, ampak je tudi meni škoda, da se mnogo tem zanimivih spremeni v klepetanje nekaj oseb (morda se med sabo poznajo, vsaj tako izgleda, kot da gre za neko zaprto družbo), pisma drugih, ta “tretjih” so ignorirana, pogovor se sprevrže v neskončen humor in hecanje (saj ga razumem, ampak tako se res oddaljimo od teme).

Jaz osebno nimam nič proti citiranju, mislim da je to čar foruma. Je kot pogovor. Ampak kar potem postane iz odprte teme je, kot če bi šli na delavnice o odnosih, napr., pa bi sprva govorili o odnosih, potem pa že o tem, kaj si zjutraj jedel (pa čeprav si na temo o prehranjevanj prišel tako, da si govoril, napr., kako doživljaš jutra, ko si s partnerjem oz. če si sam…). Še vedno je potem tako, da se na vmes pogovarjaš o hrani namesto o partnerstvu. To je primer.

za konec pridige manjka zaključek, za dobro mero in izravnavnalno pravičnost bom dal kar dva, navsezadnje, danes je Gospodov dan 🙂

Meni pa ravno nasprotno… prav zanimiv 🙂

sv. Frančišek boljšega zaključka pa ne bi mogel naredit.:)

Dejstvo je, da se tukaj teme ugrabijo in sprevržejo v nekaj tretjega … Ne vem pa, ali ima smisel posegati v to. No, vsekakor bi bilo smiselno, če bi se avtorji pritožili. Tako pa mislim, da se ne (iz katerega koli razloga že – morda dejansko zato, ker imajo občutek, da so itak vdrli na privat žur in je bolje biti tiho).

Jaz na neki stopnji pač neham brat in sodelovat, pa je.

Ne razumem pa vloge moderatorja tukaj gor. Sem mislila, da je podobna kot na drugih forumih.

Ti si blagoslovljena, ker ga razumeš. Jaz ga namreč ne.

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Preveč sarkazma, ki pa za marsikoga ni razumljiv.

“Brez zamere” ta forum se imenuje: “Ženski in Moški čvek

In če ti ČVEK 😉 ni zanimiv pač ne sodeluješ.
Kaj bi sedaj “samoupravno” prepovedala zadevo, ker tebi “ni”?

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Tudi jaz.

Tako je, stremenje po redu in želja po disciplini, striktni urejenosti v vseh tematikah, je bolj odraz neke osebne zategnjenosti in miselne nefleksibilnosti, ko želijo imeti vse “razkuženo” oz. antispetično po vzgledu vojaške ureditve, kar tudi izpodrinja humor in prostora za spontanost, lahkotnost dipisovanj.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Zakaj pa je to pomembno, kakšna je vloga ?

To je še en izrodek naše miselnosti, da bi morala država (oblast) poskrbeti za vse. Že tako ali tako ima oblast prevelik vpliv na dogajanje in na samo družbo.

To je še en izrodek naše miselnosti, da bi morala država (oblast) poskrbeti za vse. Že tako ali tako ima oblast prevelik vpliv na dogajanje in na samo družbo.[/quote]

Zakaj pa potem sploh je moderator?

To je še en izrodek naše miselnosti, da bi morala država (oblast) poskrbeti za vse. Že tako ali tako ima oblast prevelik vpliv na dogajanje in na samo družbo.[/quote]

Zakaj pa potem sploh je moderator?[/quote]

ko hostesa na prireditvi – ma mal funkcije v glavnem pa za umjetnički dojam :)))))))

Tvoja vloga je, da si nadaneš vojaško uniformo s “petimi čini” moderatorja, potem pa da KAZNUJEŠ, da razbiješ osebna prijateljstva in da se avtoritarno postaviš v pokroviteljsko vlogo sodnika, kjer nenehno opozarjaš na “nepravilnosti”, na razna odstopanja od “protokolarnosti” in zakonov, da zapoveduješ in prepoveduješ, tako da se vsi držijo formalnosti po črki, vzgojno brišeš poste…. ;))

Kot pravi Aleksandra…Bolj za hec…:)

Si verjetno ena izmed tistih, ki veliko preveč pričakujejo od drugih.

Tvoja vloga je, da si nadaneš vojaško uniformo s “petimi čini” moderatorja, potem pa da KAZNUJEŠ, da razbiješ osebna prijateljstva in da se avtoritarno postaviš v pokroviteljsko vlogo sodnika, kjer nenehno opozarjaš na “nepravilnosti”, na razna odstopanja od “protokolarnosti” in zakonov, da zapoveduješ in prepoveduješ, tako da se vsi držijo formalnosti po črki, vzgojno brišeš poste…. ;))[/quote]

… ali pa, tako kot Matjazko, se norčuješ…

Tvoja vloga je, da si nadaneš vojaško uniformo s “petimi čini” moderatorja, potem pa da KAZNUJEŠ, da razbiješ osebna prijateljstva in da se avtoritarno postaviš v pokroviteljsko vlogo sodnika, kjer nenehno opozarjaš na “nepravilnosti”, na razna odstopanja od “protokolarnosti” in zakonov, da zapoveduješ in prepoveduješ, tako da se vsi držijo formalnosti po črki, vzgojno brišeš poste…. ;))[/quote]
In da bodo tisti, ki veliko pričakujejo od moderatorjev ali neke oblasti, imeli veliko idej za kritiziranje…
Saj veš…Zakaj takšna pravila, pa da so nepravična, pa zakaj si tisto brisal, zakaj ono nisi….
Ljudje so na splošno neodgovorni…Zato dajejo moč oblastem, a hkrati se pritožujejo, da so sužnji.

Iz koga pa se norčujem ?

… ali pa, tako kot Matjazko, se norčuješ…[/quote]

Kjer ti vidiš norčevanje, jaz vidim pomanjkanje humorja. In kjer ni humorja, ki bi razelektril ali omilil to vsakdanjo življenjsko rutino ali “trdoto”, ni tudi neke topline v odnosih, ki sicer učinkovito razbijajo to hladno racionalnost in razumarstvo.

Kot pravi Aleksandra…Bolj za hec…:)

Si verjetno ena izmed tistih, ki veliko preveč pričakujejo od drugih.[/quote]

Aha, očitno je tvoja vloga mimogrede še užalit koga od sodelujočih.

se je v zadnjem času robi družil s stanko iz postojne, pa kr nahiter pošloga mal tkole :))))))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close