TA BUGNAVILEA
:))))) Ja …. … … veš kaj mi dela sedaj po trebuščku … kot bi imela roj metuljčkov noter … in ga pogrešam vsak trenutek dneva … … … :))))))
Oh … marička … … … .. …. … …. … … … a je sploh mogoče bit tako srečen?
lp, Bgv
Hi hi hi … no .. .če je tak krasen občutek, ko si noseč … .. pol bi pa bla najraje stalno noseča … :)))))))))))))))))))))))))))
Zvezdi … … … … … veš kako ga imam rada … In … obsuva me s pozornostjo … ljubeznijo … … … včeraj mi je celo rekel “Ljubim te” … …. In kar je najbolj zanimivo je to, da pravi, da se sedaj še nekoliko zadržuje, ker se boji spet trpet zaradi ljubezni … ampak da ko bo stoprocenten vame, da se mi bo šele povsem odprl … … :)))))))))))))
Jooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooojjjj … kar fuzla se mi od vse te sreče … :)))))))))))))))))))))
Lp, Bgv
Tudi on ima slabe izkušnje, ja … Ta vikend sva si povedala marsikaj … … … izpovedala dušo eden drugemu … … …
Oh … … važno, da sva sedaj srečna … …. in to resnično srečna … … … in naju ne briga ne to kar je bilo … ne to kaj bo … …
LP, Bgv
Lepo jutro…lep dan…ali mirno noč ti žeilm…saj vem…da nas bereš…le tako naprej…ti paše špegat…ali ne???…In zakaj se nam ne priključiš…in še ti napišeš kaj lepega…da te bomo lahko popljuvali…ali pa ne…ne…mi tega ne delamo…saj imamo srce…in to počnemo na lep način…človeški!
prednisone 10mg cost 54 prednisone prednisone tablets 2.5 mg
https://prednisonet.online prednisone 10mg buy online
how much is prednisone 10mg 50 mg prednisone tablet prednisone 250 mg
Forum je zaprt za komentiranje.