T2
Zanima me, če drugim kaj nagaja in prekinja televizija, če imate T2. Mi imamo sedaj na novo, no nekje 3 mesece optiko pri T2 pa je grozno.Sem pa okolica Kranja, če ima to kaj veze.V enem tednu nam je trikrat prekinilo in to tudi v nedeljo, ko celo popoldne nismo mogli gledati tv.Ko pa pokličem nas pa samo tolažijo in nič ne naredijo.Pravijo da nekaj nagaja in da bo od deset minut do dveh ur spet delalo.Japajade.Ali se komu tudi kaj takega dogaja in kaj storite? kako pa lahko reklamiramo račun? Mislim kako pa bo kdo verjel, da nam tri dni v mesecu ni delalo.Kako se to dokaže?Mislim sem živčna, če ne zaradi sebe pa zaradi fotra, ki zmeraj pizdi.
Tudi meni tale T2 nonstop nekaj prekinja. Ma naj grejo nekam, da ne bom kaj hujšega napisal!!
Če ne bi vsi ponudniki držali približno podobnih cen, bi že zdavnaj menjal ponudnika!!
Mimogrede. Pakit si bom zmanjašal, pa me zanima kdo od vas ima S paket pri T2 in ali so pod tem paketom videni programi kot so ORF1,2, PRO7, KABEL1, SAT1, RTL,VOX,ZDF, ARD, 3SAT..? Skratka nem. programi ob katerih smo gor rastli.
So pa tile monopolisti tak en skupek nesramnežev, da je kar težko verjet. Paketov ogromno, programov še več, a da bi mi dali možnost izbrati lastne programe, to pa ne!! Pa bi komot plačal po programu 1€, samo da bi lahko imel par svojih programov in to je to. Ne pa sedaj ko imam M paket pa 200 programov ali nekaj takega. I mean, wtf?!!? Kaj mi je tega treba, ko gledam TV točno kakšno uro, pa še to samo dok.oddaje ali pa kakšne dobre risane oz tv. serije.
Pa itak bi najrajši odpovedal TV, ampak zaradi staršev ga še ohranjam. Edino paket bom pa res zmanjšal. Ne rabim vseh teh programov!
Forum je zaprt za komentiranje.