T2-VDSL objavil cene
Ma mene je malo pomotilo, ker oglasujejo med programi Tv3, ki je ze zdavnaj ni vec oziroma se zdaj, kolikor se spoznam, imenuje Prva TV – kaj vem, mal so slampasti, ce objavijo en ultrastar napovednik v prvih promocijskih oglasih.
O ostalem pa – zivi bili pa vidjeli. Meni zaenkrat moj paket (Lj-kabel/Arnes) ful in se cez zadosca, bomo pa videli, kaj se bo.
pozdravcek,
proxima
Prav danes sem gledala link, ko sem brala ta forum – in tudi pise, da je bila stran danes azurirana :)) Prisezem, ker sem se sla pogledat vikend magazin, ce je TV3 vseeno se med zivimi, tik preden sem napisala svoj prejsnji post (kar se TVja tice, nisem ravno relevantna uporabnica).
No ja, ce so takoj popravili, se jim pa tut pol odpusti :))
pozdravcek,
proxima
Kot je nekdo zapisal, gre zudi za nekaj bivših SiOL-ovcev, predvsem tistih, ki nekaj vejo in za določene ljudi z vrhov (kjer je zelo mrzlo in zelo piha). Torej pomeni da jim znanja in zvitosti ne bi smelo manjkati.
Povezave po državi imajo vse na optiki, backup-a nimajo, ker so vse povezave point-to-point.
Navzven so verjetno najeli povezave preko ute.
Gratel dobiva nepovratna sredstva iz skladov EU, tako da se ni treba bati da bi jih kdo kupil, tako kot nekdo špekulira tule na forumu.
Gratel samo gradi optično omrežje, ki ga bo nato prodal in 2x zakasiral. Torej bo tu zaslužil Gratel in ne tujec :-))))
Več pa ne povem, ker je že to preveč.
Jaz imam casovno neomejen account, tako da o podaljsevanju nimam pojma..:)) (kot se o marsikateri drugi stvari ne *humble blush*)
Sem pa kar klicala na 080 15 25 in mi ni bilo treba na dolgo in siroko razlagat, ampak je odgovorila ze deklica na centrali, iz cesar sklepam, da v tem casu veliko ljudi klice s prav temi vprasanji..:))
lp, proxima
No pa da dodam še to;
“Lastništvo:
Lastnik podjetja T-2 je Zvon Ena Holding, d.d.. Lastniki Zvona Ena Holding, d.d. so vsi slovenski državljani. T-2 je edini večji telekomunikacijski operater v Sloveniji, ki je v popolni slovenski lasti. “
Malce zavajanja ali pa “tipkarske napake” vsi državljani ne zdrži!!!!
Zvon Ena Holding je delniška družba in tako lastniki Zvon Ena Holdinga NE MOREJO biti vsi slovenski državljani. Če s tem mislijo da so oni državljani RS potem bi moralo biti napisano: Lastniki Zvona Ena Holding d.d so slovenski državljani (ali državljani RS-a) ali pa : Vsi lastniki Zvona Ena Holdinga d.d. so slovenski državljani.
Lastništvo v d.d. pa se lahko menja tako da d.d. kupi ali bolje rečeno pridobi večinski lastniški delež in s tem postane lastnik delniške družbe (seveda o tem odloča vodstvo in delničarji).
PODATKI
ZVON ENA HOLDING, FINANČNA DRUŽBA D.D.
Osnovni podatki enote PRS
popolno ime: ZVON ENA HOLDING, FINANČNA DRUŽBA D.D.
kratko ime: ZVON ENA HOLDING, D.D.
naslov: SLOVENSKA ULICA 17
naselje: MARIBOR
pošta: 2000 MARIBOR
občina: MARIBOR
regija: PODRAVSKA
izpostava AJPES: MARIBOR
telefon/e -posta/telefax: 02-22-90-600 (Telefon)
02-22-90-621 (Telefaks)
POSTMASTER@KREKOVA-DRUZBA.SI (Elektronska pošta)
Identifikacijski podatki
matična številka: 1853732
davčna številka: 35037318
transakcijski računi: 24100-9004606882 () *
04515-0001032103 () *
02280-0255151929 () *
Podatki o ustanovitvi
datum vpisa pri registrskem organu: 06.10.2003
registrski organ: Okrožno sodišče Maribor
zaporedna številka vpisa: 11178900
poreklo ustanovitvenega kapitala: Domači kapital
države ustanovitvenega kapitala:
vrsta lastnine: Zasebna lastnina
ustanovitelji:
zakoniti zastopniki: VIDNAR MATEJA
ZDOLŠEK SIMON
Organizacijska oblika/dejavnost
pravnoorganizacijska oblika: Delniška družba d.d.
sektorska pripadnost (SKIS): S.11002 (Domače zasebne nefin. družbe)
glavna dejavnost: 74.150 (Dej.holdingov)
PA ŠE DRUGI PODATKI:
T – 2 DRUŽBA ZA USTVARJANJE, RAZVOJ IN TRŽENJE ELEKTRONSKIH KOMUNIKACIJ IN OPREME D.O.O.
Osnovni podatki enote PRS
popolno ime: T – 2 DRUŽBA ZA USTVARJANJE, RAZVOJ IN TRŽENJE ELEKTRONSKIH KOMUNIKACIJ IN OPREME D.O.O.
kratko ime: T – 2 D.O.O.
naslov: STRELIŠKA CESTA 150
naselje: MARIBOR
pošta: 2000 MARIBOR
občina: MARIBOR
regija: PODRAVSKA
izpostava AJPES: MARIBOR
telefon/e -posta/telefax: 041-337-163 (Telefon)
MATEVZ.TURK@SIOL.NET (Elektronska pošta)
Identifikacijski podatki
matična številka: 1954598
davčna številka: 70764492
transakcijski računi: 24100-9004664694 () *
06000-0949235606 () *
Podatki o ustanovitvi
datum vpisa pri registrskem organu: 11.05.2004
registrski organ: Okrožno sodišče Maribor
zaporedna številka vpisa: 11203100
poreklo ustanovitvenega kapitala: Domači kapital
države ustanovitvenega kapitala:
vrsta lastnine: Zasebna lastnina
ustanovitelji: ZVON ENA HOLDING, FINANČNA DRUŽBA D.D.
zakoniti zastopniki: TURK MATEVŽ
Organizacijska oblika/dejavnost
pravnoorganizacijska oblika: Družba z omejeno odgovornostjo d.o.o.
sektorska pripadnost (SKIS): S.11002 (Domače zasebne nefin. družbe)
glavna dejavnost: 64.200 (Telekomunikacije)
lp ADSL uops pardon
LP VDSL
Varnostna politika za uporabnike omrežja T-2
Ažurirano: 6.10.2005
Vsak uporabnik lahko izbira med tremi varnostnimi conami, s katerimi T-2 aktivno ščiti uporabnikov računalnik in druge naprave pred vdori, virusi, ipd. Pred-nastavljena (privzeta) varnostna cona, je cona “nizka varnost”. Vse varnostne cone so brezplačne.
Varnostne cone
Naziv Opis
Nizka varnost
(Privzeto) Vsa vrata (porti) so odprta navznoter in navzven, razen vrat na katerih delujejo virusi, črvi, itd. Vrata zapira tehnika T-2 po lastni presoji.
Srednja varnost Navznoter so zaprta vsa vrata, navzven pa so vsa vrata odprta.
Visoka varnost Navznoter so zaprta vsa vrata, navzven pa so odprta le dobro znana vrata naslednjih aplikacij: DNS, FTP, TFTP, HTTP, HTTPS, ICMP, IMAP, MAIL, NTP, PING, POP3, SIP, H.323, SNMP, SSH, SYSLOG, TELNET.
Vrata zapira tehnika T-2 po lastni presoji hmmmmm, le kaj bi to pomenilo????
Vrata zapira tehnika T-2 po lastni presoji hmmmmm, le kaj bi to pomenilo????
Enostavno naj bi to pomenilo, da če po netu “hara” kakšen virus, tehnično osebje T2 lepo zapre ta vrata in jih (najbrž) odpre ko je nevarnost mimo.
Saj se najbrž vsi spomnete (jo) pred kakim letom virusa, kateri je napadal
nepravilno konfigurirane MS-SQL strežnike, praktično je ustavil
celoten dostop do neta v Sloveniji in po večjem delu Evrope.
No nekako takolelelele jaz razumem to —
lp
Forum je zaprt za komentiranje.