T-80
Anonimno 4661, 01.05.2025 ob 18:56
Ni čudno, 01.05.2025 ob 18:44
Plavi, 01.05.2025 ob 16:01
Pogumni Ukrajinci branijo Chasiv Yar že leto in dva meseca, Pokrovsk 9 mesecev in dva tedna, Kupiansk pol leta, Toretsk skoraj eno leto.
Zdaj je končno jasno zakaj ne uporabljaš slovenščine 🙂
postaj rajši kako tvoja slavna crvena armija že več tednov maršira na motociklih čez minska polja, ker jim je zmanjkalo oklepnikov in tankov…ali pa so mogoče vsi na vajah za putinovo parado fašistov? saj tam se mora pokazati blišč te “slavne” in “mogočne” armije pred svojimi zavezniki, realnost pa je taka, da marširajo na oslih, da imajo po 3 letih vsesplošne vojne mobilizacije in vojne ekonomije, 1 milijon mrtvih, nepopravljivo uničeno ekonomijo, osvojili pa so zgolj 20% ozemlja…patetiki, smeškoti in luzerji hahaha.
Zgolj 20% ozemlja, vključno z ozemljem, ki so ga okupirali pred letom 2022 in seveda s Krimom 🙂
Kako so Srbi postali Bolgari, Makedonci, Vlahi, Romi, Cincari, Albanci…, 15.05.2025 ob 19:43
Rusi so izgubili še šest tankov T-80, skupno 1 1 6 7
Umiri konje, pri teh tisočih jih deset ne pomeni popolnoma nič. Jih noben več ne šteje. Kadavri so nehali bit zanimivi marca 22.
Crni tić, 14.06.2025 ob 23:12
Si si odpočil od črnih tičev veseli otac? 🙂
Mislim, da sem s tvojo pomočjo razvil fetiš na posnetke kako črnci fukajo belke. Tudi ti si se izživljala na spletu, kako imaš skupinski seks s črnci. Spletne strani kot so Blacked, Blacked Raw, še in še. Sem prepričan, da še vedno fantaziraš o gromozanskih črnskih BBC udih, samo tega iz meni neznanih razlogov nič več na objavljaš na spletu.
Forum je zaprt za komentiranje.