Najdi forum

Dober dan. Vselila sem se najemniško stanovanje, kjer ima lastnik stanovanja t-2. Za internet in TV plačujem 35€.Predvidevam, da je sistem pri tv tak, kot ga ima Siol, torej trije različni paketi. Zanima me, če lahko pri t-2 sklopim program “mega” in se naročim le na osnovni paket, s tem pa imam posledično manj programov in manjšo položnico. Hvala za prijazen odgovor.

Sama ne boš mogla, bo pa to lahko uredil lastnik priključka. Naj pokliče in javi spremembo. Verjetno pa bodo na T2 želeli njegovo pisno izjavo za spremembo paketa.

Meni so sicer spremembo upoštevali tudi po telefonu, je pa šlo za povečanje (ne zmanjšanje) programskega paketa.

Ja, na TV na vmesniku greš na sklepanje naročnin in tam spremeniš. Potrebuješ pa kodo, ki jo je dobil lastnik, ko je sklenil naročnino. Ta pa je zapisana na pogodbi oziroma enem listu, kjer so navedene naročnine in ostale zadeve.

Hvala za uporabne info. Kodo in ostale podatke za spremebo imam. Njalepša hvala.

Spremembo moraš pisno javiti na T-2, če naročaš ali odjavljaš telefon, če spreminjaš prenos pri internetu. Spremembo programskega paketa na TV (paket S, M ali L, Teleing, HBO in ostale) pa potrjuješ sam preko vmesnika. To lahko spreminjaš enkrat mesečno, po želji.

milonca, najlepša hvala za prijaznost. Do sedaj sem imela paket Siol trio in sem tudi preko spleta odkljukala mega program in imela le osnovnega. Kako, predvsem pa kje, na kateri strani se to naredi? hvala, še enkrat

Ko na sivem daljincu stisneš gumb MENI, se ti na ekranu TV prikaže slika z gumbi (TV programi, Radio, Nastavitve naprave itd.). Tam greš na zadnjo sličico, mislim, da so Profili, nekaj takega, kjer imaš možnost sklepanja naročnin. (Glavno išči, dokler ne najdeš možnosti za spremembo naročnine). Tam potrdiš z OK; nato pa poiščeš tisti paket, ki ga želiš skleniti in potrdiš. Nato te vpraša za geslo, kodo, ki jo vtipkaš v okence in spet potrdiš z OK.

Nekaj takega, nisem prepričana, da je vse tako, kot sem napisala, pot je približna. Spreminjali to dva tedna nazaj.

Obema se najlepše zahvaljujem za posredovane informacije. Lep, čeprav deževen dan želim!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close