t-2
Hja,imam eno težavo.Včeraj je prišel serviser priklopit t-2,(internet).Ker smo imeli stare tel.vtičnice je te porezal.Potem je vzel en vmesnik katerega je imel z sabo preiklopil tel.in internet in vse je delalo.Samo problem je nastal,ko je on šel nam je pustil porezane kablne,in nam svetoval da naj kupimo novo vtičnico in vse skupaj povežemo in potem priklopimo.Seveda smo to storili ,samo nikakor nam ni uspelo to povezati.mislim povezali smo ampak potem ni nič delalo.Ali smo kupili napačno vtičnico???,saj trgovci tako ali tako vse prodajo.Ali smo narobe zvezali??Je imel že kdo podobne težave???Mislim je obočaj ,da te pustijo z porezanimi kabli??,in se ti sam potem z vsem tem ukvarjaš??No svetujte mi.Prosim.
hm nevem ti točno povedat kaj je blo sam sem imel za cel popoldan dela. Sam na koncu mi en čas ni delal potem sem nekako naluštal zadevo.Tako da ti ne morem na daljavo reč za ziher da naredi to in to.Daj probaj še mal na help desk (059000002) vprašat ti bodo oni kaj svetovali,če že ne boš dobila kak odgovor na njihovem forumu.Skratka na forumu ti eni dajejo vredu navodila drugi sam dajejo pripombe.
Forum je zaprt za komentiranje.