Najdi forum

T-2 TV programi

Ali kdo bolj pozna zakonodajo ali prvila ali karkoli že glede pravic predvajanja programov. Verjetno vsak T2-jevec ve, da med tekmami lige prvakov (in prej sv. prv.) zatemnijo HRT2 (prej so vse programe, ki so predvajale tekme SP).
Ali smejo? Kaj pa jaz kot uporabnik? Ali zato plačujem “kabelsko”, da mi izklapljajo kanale? Ali ni smisel, da lahko ravno zaradi tega ker imam kabelsko imam na izbiro več programov in jih plačujem da lahko gledam karkoli je že na sporedu?!
Povejte, se vam zdi pravilno, verjetno ne. Kdo tukaj krši pravila, če sploh? Ali se jezim za brezveze?
Naj opomnim, da je “društvo hrvaških navijačev fuzbala” nedolgo nazaj vložilo večmilijonsko tožbo za oškodnino, ker niso mogli na slovenskih tleh gledati tekem na HRT2.
Aja, še tale cvetka, sem prejle govril s t2, pa so rekli, da HRT” ne dovoli predvajanja tekem v slo, na siolu pa jih (ta podatek sem dobil, ker sem na siol tudi klical). WTF??? Zadnjič so mi pa rekli da pa TV3 ne dovoli predvajanja HRT2, ker imajo oni pravico da predvajajo na slo. območju. Pa zdej ne vem, iz koga se delajo budale!

No, ja, meni se zdi too much, da bi se razburjal, ker mi nekdo prepove gledat cigane….Dol mi visi za fuzbal! Če pa ti odnos T2 ni všeč, se pa lahko kadarkoli odklopiš, za razliko od Siola, ne?

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Ta odgovor ni tema tega posta, zato se ne bi sem spuščal.

V bistvu ti ne plačuješ kabelske zato da ti izklapljajo programe. Kot si že sam rekel “…in jih plačujem da lahko gledam karkoli je že na sporedu?!” No, vidiš nikjer pravzaprav ne obljubljajo HTV 24 ur na dan. V času zatemnitve imaš na voljo še 137 drugih programov in enostavno jim ne moreš storiti prav nič drugega v maščevanje, kot da preklopiš k drugemu ponudniku.
Je pa res, da bodo zatemnitve kmalu tudi tam: tle gre za denar, veeeelik denar in saj veš, ko sem bil majhen sem mislil da je denar vse, sedaj ko sem velik pa to … vem.
Kar je pri vsem skupaj resnično bedno je to, da so na T2 tako levi da zatemnjujejo bolj na pamet ali pa celo pozabijo odtemniti. Ampak to je itak druga zgodba.

____________________ dr.Wega Lep, postaven, pameten in skromen

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close