Najdi forum

Zanima me, če ima kdo internet preko optike pri T2. Kako ste zadovoljni? So hitrosti takšne kot jih obljubljajo? So kakšni problemi?

Najlepša hvala

Vse preko t2, tudi internet. Nikoli nobene težave, lp

Mi tudi 1/1 Mbps hitrost interneta,več kot dovolj.

dela BP.

meni dela…

V MS dela, vsaj pri nas, brez problema. Imamo internet, telefon in tv.

Nova uporabnica – ravno tako sem previdno tipala, preden sem se odločila za njih. Zadovoljna sem. Če pa že kaj zagusti, so na voljo noč in dan njihovi operaterji s konjskimi živci.

Dela ko šus.

No, očitno nisem s tega planeta. Pri nas ne dela TV, ne dela internet. Oziroma, da sem bolj natančna. Vse dela, ampak je treba 10 x na dan resetirat. Zato TV ne gledamo več preko optike, ampak smo šli nazaj na kabel, internet pa še ne vem kako bomo rešili in sedaj pač vsake 15 min resetiramo.

TOtalni šalabajzarji.

Vse je odvisno od lokacije na kateri si. nekje T2 dela brez problema drugje spet same težave, enako velja za ostale ponudnike, treba je vedeti natančćno na katero centralo si priključena in kakšno tehnologijo omogočajo.

če vse seštejem in odštejem, glede na izkušnje v Lj in okolici, je trenutno lestvica:

Amis,
Siol,
T2
Upc

ampak stet odvisno od načina povezave in paketa, ampak kot sem rekel, celovito gledano. Od servisa, delovanja, prijaznosti, reševanja težav itd.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close