Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija system defender – kako naj se ga znebim??!!

system defender – kako naj se ga znebim??!!

živijo.
zjutraj sem po pomoti inštalirala ta system defender, ampak zdaj ga nikakor ne morem odinštalirat. če grem pod nadzorno ploščo – programi in funkcije, kjer lahko odstranjuješ programe, ga na spisku sploh ni!! mi pa stalno najeda, ker se mi izpisuje to okno System defender (kao naj bi imela ful nekih virusov); zjutraj mi je že zablokiral dostop do interneta “za mojo varnost”; skratka: KAKO NAJ GA ODINŠTALIRAM??
lp

z antivirusnim programom

ampak kako? martin12, a lahko opišeš postopek? prosim.

Verjetno me nisi razumela, zaženi antivirusni prog. katerega imaš instaliranega, če nimaš, snami
recimo AVAST, je slo. se registriraj in počisti, kar najde. V google vpiši Remove System Defender in si malo prberi, to kar si instalirala, je okužba (trojanc).

martin, iskrena hvala za pomoč.
vtipkala sem v google remove system defender in inštalirala to zadevo (trenutno pregleduje viruse, ampak vidim, da je ta program plačljiv!!, tako da ne bo nič …).

mi lahko, prosim, poveš, kje v računalniku pogledam, kateri antivirusni program imam inštaliran?

martin, je ratalo. HVALA TI.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close