Syoss balzami
So za reševanje “požara” v glavi najboljši balzami Dercos (Vichy) iz lekarne, ko se požar ugasne, je lahko nadaljevanje bolj “navadno”.
Osebno uporabljam L’Oreal balzame in jih tudi menjam, ker obstaja malo morje variant, za suhe in tanke, za suhe in poškodovane, za suhe in barvane…
Pri Syossu nisem opazila bistvenih sprememb. (zame so balzami te firme kr neki)
Upam, da ti bo pomagalo, meni je, pa imam od pramenov kar izsušene lase. Drugače mi je pa enkrat frizerka rekla, naj si kar kremo občasno s prsti “vmasiram” v lase, da si jih namastim, ampak do tega še nisem prišla.[/quote]
Sem poizkusila že VSE, najboljši do sedaj (najlepše lase imam takrat) pa mi je balzam ki ga dobiš zraven barve za lase – Brillance od Schwarzkopfa, vendar pa mislim, da taki balzami v večjih stekleničkah ne obstajajo.
Se motim? Je kateri balzam vsaj podoben temu?
Upam, da ti bo pomagalo, meni je, pa imam od pramenov kar izsušene lase. Drugače mi je pa enkrat frizerka rekla, naj si kar kremo občasno s prsti “vmasiram” v lase, da si jih namastim, ampak do tega še nisem prišla.[/quote]
Sem poizkusila že VSE, najboljši do sedaj (najlepše lase imam takrat) pa mi je balzam ki ga dobiš zraven barve za lase – Brillance od Schwarzkopfa, vendar pa mislim, da taki balzami v večjih stekleničkah ne obstajajo.
Se motim? Je kateri balzam vsaj podoben temu?[/quote]
Čeprav me čisto ignoriraš, pa ponavljam da je odličen balzam Dercos od Vichyja. Upam, da še katera to potrdi, da boš verjela.
Kasneje po eni, ali največ dveh flaškah preideš komot na te bolj cenovno dostopne balzame.
ne pozadi da na lase vpliva ne le izbor blagovne znamke šampona in balzama, ampak tudi vse tisto, kar dajaš vase, koliko piješ tekočine, ali si pod stresom in podobno.
Forum je zaprt za komentiranje.