Najdi forum

Lep pozdrav!

NAV 2005 sem naložil, a sedaj mi noče downloadat definicij za viruse. Live update ne funkcionira. Kaj mi je storiti? Ko hočem liveupdate naložit s symantecove spletne strani, ne gre, ker strani sploh noče odpret. Tudi normalno ne odpre strani. Je pri njih kaj narobe?

LP! in hvala!

Možno je, da imaš že okužen računalnik in ti blokira dostop do sistemov za posodobitve. Bi morda lahko na drugem računalniku (pri kakem kolegu?) poskusil shraniti posodobitve (na naslovu ) na kak CD in poskusiti?

Zna biti pri njih kaj narobe, in to že vrsto let. Zato poznam vse več uporabnikov, ki se Nortonovih programov izogibajo. Pa saj je vendar toliko AV programov na voljo… zakaj bi se vznemirjali po nepotrebnem. Če še live update ne deluje, čimprej dol z njim, kaj ti bo? Če pa že vztrajaš pri NAV, se kar matraj z njim.

Tudi AntiVir ni več tisto, kar je bil, žal.

Pri njih ni nič narobe. Meni normalno dela LiveUpdate… ti si nekaj zaštrikal pri instalaciji…

Nice 🙂

Norton je že leta največji podn od softverja.
Ko ga enkrat inštaliraš ga ne moreš odstranit razen seveda da formatiraš disk in na novo naložiš OS.
U glavnem, probajte se izogibat nortona. Sami problemi.
No, sej v Win 3.11 je še vse delal uredu, amak od Win 95 je pa šlo samo še na slabše.

Lp, S

Savo, ni čisto res, da se ga ne da popolnoma odstranit.

Sem ga že dvakrat, OS je pa še zmeraj isti.

Savo, lih pretiravat pa ni potrebno 😉

No, ja, ne vem kako je zdej v XPjih, ampak ko si ga inštaliru u 95-ki in ga hotu odinštalirat, je zbrisal fajle u svoji mapi, ampak kaj ko ga nisi mogu zbrisat iz autoexec-a in configsysa. Pa kokrkoli si edital autoexec. Ma ni šlo pa da ga ubiješ 🙂

Od trakrat ga ne maram 🙂

No ja, autoexec.bat in config.sys sta bili čisto navadni tekstovni datoteki, tko da če s tam nisi mogel zbrisat, potem res ne vem kaj si počel 🙂
Aja, pa v win 95 so bili oz. so še drugi načini, da se nekaj zažene ob startu polkenc, ne samo ti 2 datoteki.

Mrbit bi blo bolje, da bi ostal na win 3.11 ko ga že tolko omenjaš :))

Dragi hmmmm,

če tega nisi naredu, potem ne bit tle pameten kako se edita autoexec in configsys.

Lp, S

savo1 ne pretiravaj, če ne vržem v Savo!! Ne bod preveč pameten. Nortona se da čist lepo odstranit, je pa res, da ga moraš PRAVILNO odstranit.

Men so se tut kalamari zagraužal u eni oštariji, pa zato ne pljuvam po njih in po vseh kuharjih…

Kam ste zabredli, dragi moji, ne razburjajte se zaradi enega bogega programčka? Vsak pač izbere/uporablja tistega, ki (po njegovem skromnem mnenju in prepričanju) najbolj ustreza njegovemu mlinčku.

Seveda menda ne boste nameščali pando 2005 na mlinček s 120 MHz procesorjem, saj ga bo zamorila.
Skratka, mirne živce in brez panike, je reku Alf. Ne se razburjat zaradi neukih in nekoliko manj izkušenih uporabnikov, ki itak tudi radi malo provocirajo.

Z odgovori se lahko naučijo tudi kaj koristnega, z zmerjanjem pa ne – v tem primeru le ‘uživajo’ v svojem početju.

Sej se ne razburjam… zmerjam pa tut ne – kje si pa to videl?

Ah ubošček… naj si da duška.

Kako da ne, kaj če ubožček ne zna plavati, Sava je te dni še presneto hladna 🙂

F1, F1, F1, F1….

Glede na to, da sem popravljal na tavžente autoexec.batov in config.sysov, mislm, da eno vrstico iz njih zbrisat bi pa že znal 🙂

WB hmmm 😉

Ma ja, ubošček, je meu hudo otroštvo, potem pa bluzi naokoli.
Potem se poraja vprašanje ali sploh zna plavat, kaj hudiča pa sploh dela tlele, a ni to forum o računalništvu, on pa buče vali?
No, morda bi pa res moral dajati PC nasvete poljedelcem, vinogradnikom, avtomehanikom in drugim neukim ljudem. Tukaj je pač preveč strokovnjakov in moje znanje na žalost zbledi ob tako sijočim veleumom.
Uh, pa sm spet eno pihnu :-)))

Lp, S

Sem ravno inštaliral (za probo, da vidim kaj je novega) Symantec Antivirus Corporate Edition 10. in mi LiveUpdate dela normalno. Mogoče imaš ti (pero) staro verzijo Update-a. Moja verzija Update-a je 2.6.18.0. Lahko pa da je napaka kje v inštalaciji programa. Probaj izbrisati program, vse njegove komponente (LiveUpdate, SAV), resetiraj računalnik, izbriši vse njegove direktorije in ga še enkrat inštaliraj. Mogoče bo pomagalo…

Lp, Max

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close