Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Sydney – dober hostel??

Sydney – dober hostel??

ali mi lahko kdo priporoča dober hostel v Sydneyu (poceni in sredi dogajanja)…

hvala

ja ful fajn hostel je ” hotel bakpak CB” na Pitt street. 10 minut hoje do opere….skratka v centru pa ful je velik p cist…..fajn uglavnm…..cena je 21$ nov-feb. 25$

a imajo internet stran da lahko rezerviraš prek interneta…a cene so v ameriških ali avstralskih dolarjih?

hvala keltinja

a je bil kdo v The Globe na Kings cross??

The Globe so precej hvalili pri Elke’s v Darwinu. Osebno ne vem, ker nisem bil …

lp, I.

Najprej en lep pozdrav

V centru Sydneya imaš najnovejši hostel (podatki za eno leto nazaj) ki je WakeUp hostel, je nasproti glavne železniške in avtobusne postaje. Cenovno je malo drazji okoli 29 aus$ za sobo z osmimi posteljami.

Prilagam naslov in ostalo :wake up! sydney central 509 Pitt Street Sydney Australia tel: +61 2 9288 7888 fax: +61 2 9288 7889

Hostel kjer sem tudi bil pa je Funk House Hostel, to je na Kingkrossu čisto na začetku nasproti hotela na glavni ulici vendar se ne spomnim imena. Cena za sobo je bila 23 aus$ za sobo za štiri plus samopostrežni zajtrk in barbique na vrhu hostla kjer je terasa.Ima svoj stil, ni najnovejši vendar meni ni nič manjkalo pa še kuhati ni bilo potrebno.

Odločitev je tvoja !

Pa uživaj karseda najbolj!

Srečno

Matt Plesko

Probaj na King’s Crossu- tam so hostli eden zraven drugega… Drugace pa ti svetujem, da gres v kaksen hostel v Manly-u (predel Sydneya). Sicer je cca 30 min voznje s trajektom (oz. 15 s hitrim) ampak je totalno vredno. Ce ne drugega, si pojdi vsaj pogledat Manly beach- je veliko lepsa od Bondai. 5 min stran od glavne Manly plaze je Shelly beach na kateri imas javni rostilj (ki je po vrhu vsega se cist in povsem uporaben!:) v katerega vrzes kovanec za 50 centov in si lahko naredis krasno pojedino:)

LP!

Poskusi tole, imajo hostle po celi evropi, braziliji, japonska in vmes tudi v avstraliji. To so cene na sobo v katerih lahko spijo do 3osebe. Torej cena je ista, ne glede na to ali spijo notri 3 ali pa samo 1oseba. Jst sm ga ze preizkusil v Svici, zelo zadovoljen in poceni!

http://www.hotelformule1.com

bila sem v bumerang backpackers; 10-15min do strogega centra in opere.je poceni pa še zastonj prevoz imaš z letališča do hostla.

lp
trisa

Jaz sem spal v hostlu WakeUp!, ki ga je omenil Mazi.
Za “10-bed dorm” sem plačal 24 dolarjev. “8-bed dorm” pa stane 27 dolarjev. S 1. aprilom se bodo cene seveda znižale. Res je nekoliko dražji kot drugi hostli, ampak nedvomno sodi v sam vrh avstralskih hostlov. Čistoča, varnost, ponudba, prijaznost, vse je na najvišjem nivoju. Zelo ga priporočam. Pa čisto v centru je. Če potuješ z avtobusom, imaš do hostla 1 minuto.

Tukaj še spletna stran:
http://www.wakeup.com.au

Lep pozdrav
Pepson

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close