Swinger club slovenija
Rekla sta da imata jasne meje kar je spoštovanja vredno saj želita ostati drug drugemu zvesta… Želim si da bi bilo več ljudi takšnih… Rekla sta da vaju vzburja ideja o opazovanju.
Imam pa vprašanje.. Čeprav je odgovor verjetno ne… Kaj pa če bi nekdo bil vama pripravljen nuditi užitek brez da sam dobi kaj od tega… Recimo da vama nudi oralo brez da karkoli pričakuje nazaj? Bi to bilo preko vajinih meja? Samo radoveden…
Drugače pa, a sta sploh našla kak tak klub? Bi bila koristna informacija….
Anonimno 7807, 29.01.2025 ob 01:01
Radabiswingala, 25.01.2022 ob 07:09
Pozdravljeni.
Z možem bi zelo rada swingala, pa ne zanima če ve kdo za kakšen swingerski club v Sloveniji. Sun Harden ne ne zanima. Rada bi bolj na vzhodu Slovenije. Oz od vse regije razen primorske. Stara sva pa malo manj kot 40 let.
Hvala za odgovore.
Mi smo s hrvaske i mi rada iščemo to kaj i vi pa se dogovorimo
Midva bi tud
Kakšen odgovor…
Se pravi, koga zdaj obsojate? Nas kateri smo drugačni, ki uživamo v tem in se ne počutimo krive in uživamo v spolnosti in nam to ni tabu tema. Glede prenosnih boleznih pa sem imel več šans stakniti kakšno preden sem bil v vezi, kot pa sedaj ko si partnerko privoščiva popestritev, kjer je nivo zaščite na visokem nivoju (pa še rajcajo naju kondomi)
Jaz ne obsojam nikogar, vaak ima svoje življenje in lahko dela z njim kar mu paše, dokler ni do sočloveka grd, nasilen, sovražen…
Sem pa mnenja, da partnerska veza ne funcionira v monogamski zvezi, katerih je največ na svetu. Sam si ne predstavljam življenja v taki vezi in tudi partnerka ne.
Ljudje smo si različni
Forum je zaprt za komentiranje.