Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Svojega fanta ne morem imeti rada

Svojega fanta ne morem imeti rada

To ni stvari mišljena ali se moraš v nekaj prisiliti to enostavno je ali ni to se čuti!! Če ti tega ne čutiš znotraj sebe te živ bog v nekaj nemore prepričati…. Prvo moreš imeti rada sebe, da imaš lahko rada druge….

Odgovor na objavo uporabnika
Čisto Preprosto, 21.07.2020 ob 19:12

Jaz bi ga na tvojem mestu pustila.
Zakaj?
Ker to ni to in vedno večji odpor boš imela do njega.

Predlog?
Najdi si nekoga, za katerega ljubezen in naklonjenost se boš morala boriti.

Moja prijateljica je imela fanta, ki jo je nosil po rokah.
Razmišljala je tako kot ti.
Pa ji je pot prikrižal karizmatični narcis in psihopat, na katerega je čakala celo življenje.
Po desetih letih zakona in dveh otrocih je zanemarjena, postarana, żivčna razvalina in zapita.

a je še sploh kdo v Sloveniji, ki ni zapit? Ko opazujem vasi, kraje, sosede, bivše prijatelje v mestu in drugod… vsi pijejo.

Odgovor na objavo uporabnika
Zvezdicaaaa, 21.07.2020 ob 17:48

Pozdravljeni,
Sem ženska stara 25 let, dobro službo, živim s svojim partnerjem v najetem stanovanju.
Imam partnerja, ki me ima res rad. Vsak dan mi pove koliko mu pomenim, mi pripravlja presenečenja, me vozi v razne restavracije, pospravlja,kuha, vse naredi, da bi bila srečna.
V preteklosti je imel tudi nekaj punc, ki so bile prave manekenke, vendar on pravi, da sem jaz tista ta prava.
Da si predstavlja svojo prihodnost in življenje z mano in da si bi z mano ustvaril družino. Pravi da ve da je to to, in ve da ne bo spoznal boljse.
Tudi jaz sem bila na začetku zelo zaljubljena, zdaj pa opažam, da mi vec sploh ni mar za njega. Ga spostujem , nebi ga prevarala, tudi naredim vse kar me prosi in res mislim da sem ga vzljubila maksimalno koliko sploh lahko vzljubim osebo. Namreč opažam, da ne morem nobene osebe vzljubit do te mere da bi rekla res ga imam rada iz srca. Res da ves koliko ti nekdo pomeni. Pac ne morem čeprav se trudim. Ga spostujem, nikoli nisem nesramna do nobenega, vedno pripravljena pomagat, ampak zdi se mi da pac ne premorem brezpogojne radosti.
Zanima me če misli kdo podobno.
Lp

Dokler ni izgube se kaže, da ne boš vedela kaj si imela.

Avtorica, očitno ti manjka razburjenja v podobi enega kur.birja, za katerega nikoli ne bi vedela, kje ga je namakal, če bi mu kaj zatežila, bi te pa malo ob steno fuknil in ti kakšna 2 šamarja stisnil okrog kepe, potem bi šel pa s kolegi naprej pit in babe preganjat.

Bi bilo dosti bolj razburljivo, a ne?

Daj prepusti svojega fanta kakšni pametni punci, ki ga bo znala ceniti.

Spet fuccking stara tema! Eni očitno res drkajo na to, da stare teme ven vlečejo…???

Razumem te popolnoma. Sama sem bila enaka – do trenutka, ko sem spoznala in osvojila sedanjega partnerja.
Pred njim sem imela 3 resne zveze s fanti, za katere ne morem ravno reci, da sem bila nora nanje.

Ocitno se ni prisel pravi. Pocakaj, imej potrpljenje, sama sem bila samo malo mlajsa, ko sem spoznala njega – ljubezen mojega zivljenja in ga imam tako rada, kot nisem nikoli prej vedela, da sploh lahko imas nekoga tako izjemno rad. Srecno!

Zakaj ga imaš? ??????

Moski, ki so doma taki, da vse delajo, zenska izgubi zanimanje za njega. Tak tudi pri meni bilo.

Popolnoma podobna situacija. Razumem te, bolj kot si misliš, zato, čimprej kočaj zvezo z njim, ker ti bo vedno huje it vstran zaradi navezanosti na njega. Ti ga vidiš po moje bolj kot zelo dobrega prijatelja, on pa je zaljubljen v tebe fuuulll. S takšno zvezo ni prihodnosti… Pusti času čas in bo že prišla tista prava ljubezen, boš videla!

Sem imela tudi sama podoben primer. Imela fanta, ki bi vse naredil zame, samo iz moje strani ni bilo pravih čustev. Raje kot, da občuti moje nezadovoljstvo, sem se z njim pogovorila in sva šla vsak svojo pot. Zanj je bil hud udarec, sem tudi vedela, da bo. Ampak raje kot ga zavajam, je bil to edini način. Čez slabo leto sem spoznala fanta, ki ga imam zelo rada, me spoštuje in vse kar bi si želela imeti, on je pa tudi v novi vezi in srečen. Ostala sva prijatelja in če se ki srečava, se pogovarjava brez slabe vesti. Želim ti vse dobro.

Jaz sem nardila vse za bivsega in po 7letih sama ostala.  V bistvu se me sedaj sramuje in ga ne morem več niti obiskat v službi, ker im je prepovedal tja prit.  Odločila sem se, da bom sama preživela ostalo življenje. Čakam na menopavzo pri 35. Nikdar več nebom v stiku z bilokom. Meni je bila to šola za celo življenje. za sebe bom poskrbela, delila in ljubila pa nidkar več, pa če me sam Dončić osvaja in mi da vse miljone, ga ne vzamem.

Je je

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close