SVN (komunistična) sociala
Ja, zato pa jaz v tem letnem času bolj malo vozim proti Primorski. Še v petek ob 13.00 vse zabašejo. :)[/quote]
sploh ne razumem folka, da masovno derejo na isto lokacijo ☺
drug drugemi kakajo, lulajo, bruhajo, … dodajajo kemijo … dobesedno na telesa, v grla … ☺
sem delal z domorodci ob morju, pa jih enkrat na začetku jeseni vprašam, če se gremo v morje kopati … so me čudno gledali. Pa so mi tudi razložili, da imajo oni morje za butaste turiste, ki se hodijo v lastno odplake kopati … sami gredo raje k enemu na bazen ☺[/quote]
Jaz imam moralno dolžnost vozit v tisto smer. Moram obiskat domače. 🙂
no, no, take it easy!!! :-))) sicer nisem v JS in tudi samo izjemoma sem tu gor malo bolj priden, vendar bom vseeno malo vrnil žogico. Če slučajno spadaš med delodajalce (pa tudi če zaposlenih ninmaš): ali ne bi tudi ti raje (recimo) iskala posel, namesto da visiš na forumu? Tako bi bodisi tvoji zaposleni imeli večje možnosti ohranit delovna mesta in tudi tebi bi bilo lažje plačevati tiste prispevke. :-))))[/quote]
Nisem delodajalec drugim. In nihče ne naredi ničesar namesto mene. Tako preprosto je to.:)
Zase imam pa še preveč del, gledano mesečno. Ni pa to takšno delo, ki bi ga lahko postavila v nek dnevni odkvir, od te ure do te ure, pa nikoli več ali manj kot 8 ur. Žal tako ne gre. Kakšen dan ne delam nič, kakšen dan delam tudi ponoči. Včasih sem prisiljena zgolj bit za računalnikom in čakat in takrat lahko brez vsake slabe vesti visim na forumu. Nihče ne trpi zaradi tega in nikomur nisem strošek, še najmanj državi. 🙂
Forum mi ne vzame veliko časa. Hitro tipkam. :)[/quote]
No, vidiš! In verjemi, da nisi edina s takšno naravo dela. :-))
Ja, zato pa jaz v tem letnem času bolj malo vozim proti Primorski. Še v petek ob 13.00 vse zabašejo. :)[/quote]
drug drugemi kakajo, lulajo, bruhajo, … dodajajo kemijo … dobesedno na telesa, v grla … ☺
sem delal z domorodci ob morju, pa jih enkrat na začetku jeseni vprašam, če se gremo v morje kopati … so me čudno gledali. Pa so mi tudi razložili, da imajo oni morje za butaste turiste, ki se hodijo v lastno odplake kopati … sami gredo raje k enemu na bazen ☺[/quote]
NM3W Primorci nismo nobeni domorodci prosim drži se teme že itak Ljubljančani niste priljubljeni pri nas. Najslabšem primeru bom zaprl temo pa bo : )
NM3W Primorci nismo nobeni domorodci prosim drži se teme že itak Ljubljančani niste priljubljeni pri nas. Najslabšem primeru bom zaprl temo pa bo : )[/quote]
Kaj pa, če bi uporabil izraz “staroselci” 🙂 ? Bi bilo to bolje?
NM3W Primorci nismo nobeni domorodci prosim drži se teme že itak Ljubljančani niste priljubljeni pri nas. Najslabšem primeru bom zaprl temo pa bo : )[/quote]
Kaj pa, če bi uporabil izraz “staroselci” 🙂 ? Bi bilo to bolje?[/quote]
Ne, ne. Domorodke bo kar prav. Sem danes videl eno in prva stvar, ki pride na misel je, da jo zvlečeš u jamo.
Kalipso to bi še šlo vendar najraje slišim da sem primorec čeprav vsakemu ko grem v Ljubljano povem da sem primorski kmet haha 😀
Pošteno; vsi smo na nek način kmetje…prah si in v prah se povrneš…piše v Svetem pismu :)[/quote]
Kar je dost ironično glede na to da si sesalka. To pa ne piše u pismu.[/quote]
Ne razumem – ali je ironija to, da spadam pod sesalce, ali to da ti veš, kaj piše v pismu in kaj točno? [sub]”Brez repa in glave” kategorija ljudi me ne zanima.[/sub]
Kar je dost ironično glede na to da si sesalka. To pa ne piše u pismu.[/quote]
Ne razumem – ali je ironija to, da spadam pod sesalce, ali to da ti veš, kaj piše v pismu in kaj točno? [sub]”Brez repa in glave” kategorija ljudi me ne zanima.[/sub][/quote]
Ja ironično je, da so tudi sesalci sestavljeni iz prahu. Pismo pa raje pustiva ob strani.
Ne razumem – ali je ironija to, da spadam pod sesalce, ali to da ti veš, kaj piše v pismu in kaj točno? [sub]”Brez repa in glave” kategorija ljudi me ne zanima.[/sub][/quote]
Ja ironično je, da so tudi sesalci sestavljeni iz prahu. Pismo pa raje pustiva ob strani.[/quote]
Meni to ni ironično, dvomim, da se je Darwin smejal ob svojih opažanjih, kam katera žival spada in kam mi in kako so se živa bitja evolucijsko spreminjala, prilagajala, izumrla.
Ja ironično je, da so tudi sesalci sestavljeni iz prahu. Pismo pa raje pustiva ob strani.[/quote]
Meni to ni ironično, dvomim, da se je Darwin smejal ob svojih opažanjih, kam katera žival spada in kam mi in kako so se živa bitja evolucijsko spreminjala, prilagajala, izumrla.[/quote]
Saj ironija ponavadi ni smešna. Težko si predstavljam, da Darwin ni čutil ironije, ko je kot naslednik opic razlagal svojo teorijo. Zakaj ni ironija izumrla, če je nekoristna?
Meni to ni ironično, dvomim, da se je Darwin smejal ob svojih opažanjih, kam katera žival spada in kam mi in kako so se živa bitja evolucijsko spreminjala, prilagajala, izumrla.[/quote]
Saj ironija ponavadi ni smešna. Težko si predstavljam, da Darwin ni čutil ironije, ko je kot naslednik opic razlagal svojo teorijo. Zakaj ni ironija izumrla, če je nekoristna?[/quote]
Bedna interpretacija; ironija je sinonim za posmeh, kar pomeni, da se lahko iz nečesa nasmeješ, če si seveda tak kaliber, ni pa nujno.
Vprašanja res ne razumem, morda bi se morala več družiti z opicami, da bi ga razumela :)))
Joj, kaj ste to naumili. Jutri grem jaz spet malo k mojim domorodcem, pa bom takoj ko pridem domov mamo pozdravila: “O, staroslci moji, kako ste kaj?” Pa da vidimo kakšna bo reakcija.
točno to je ironija ☺
ali si vedno POD descem
ali pa si precej “nižja” vrsta po Darvinu[/quote]
Če bi Darwin mene opazoval bi tak ali tak obupal :P[/quote]
kolk si ti pod srečnimi “zvezdami” rojena, da sem jaz Bog ☺
Forum je zaprt za komentiranje.