svinjsko meso
Ven plača?
O.k., nima veze al bi bil to Jože al pa kdo drug.
Sicer pa, a ne bereš, da se pri kmetih ne kupuje mesa? Pa ni mišljena tukaj samo govedina, ampak priporočajo izogibanje vsemu “doma” zaklanemu mesu.
No, pa še nekaj. Če bi kupila v mesnici bi verjetno vzela recimo, samo 70 dag stegna in bi ugotovila, da je to trdo. Pa bi vrgla stran samo denar za 70 dag. Če pa bi kupila pol prašiča v mesnici in bi naredila recimo zrezke, bi ugotovila, da je meso trdo, bi ostalo lahko nesla nazaj. Kajne?
Sicer pa je to izven konteksta. Samo šola za drugič!
Pa brez zamere.
Ga boš pač malo dalj kuhala ali pekla. Zato je bolj trdo, ker je verjetno krmljeno z domačo krmo. Jaz sem navajena domačega mesa in po pravici povem, da kupljenega svinjskega mesa v mesnici, ki je vzrejeno z samimi krmili sploh ne prenesem, in tako ga sedaj že nekaj časa sploh ne kupim. Dober tek in LP.
Forum je zaprt za komentiranje.