Splash › Forum › Recepti.Over.Net › Prehrana in kulinarika › Svinjski zrezki Svinjski zrezki anonimni uporabnik 01.03.2003 ob 10:15 zadnji odgovor 04.03.2003 ob 12:08 Prosim za recept za zrezke iz svinjskega mesa. Koliko časa jih dušite? Hvala! Marjeta Prijavi anonimni uporabnik 02.03.2003 ob 19:59 zadnji odgovor 04.03.2003 ob 12:08 Odvisno od tega, kakšno je meso… Če je lepo, mehko, ne staro, je vsega skupaj dovolj kakšne 1/2 – 3/4 ure, sicer pač dlje – poskusiš z vilico in vidiš, če je meso mehko ali ne. Prijavi anonimni uporabnik 04.03.2003 ob 07:55 zadnji odgovor 04.03.2003 ob 12:08 Jaz jih sploh ne dušim. Najraje imamo take malo potolčene in začinjene pa na hitro popečene z obeh strani. Potem so podobni kot zrezki z žara. Prijavi anonimni uporabnik 04.03.2003 ob 12:08 zadnji odgovor 04.03.2003 ob 12:08 Tudi jaz naredim tako kot Pika.Zlasti slastna je svinjska ribica. Lp Sonja Prijavi Forum je zaprt za komentiranje.