Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style sveži parfumi

sveži parfumi

Nisem strokovnjak, kar se tiče parfumov, večinoma se razvajam s CK – One, imela sem tudi DK-NY, zato me zanimajo predlogi za podobne parfume – sveže in NE sladke, da grem enkrat malo probat. Hvala že vnaprej!

Men odgovarja: Davidoff Cool Water, L’Occitane Verbena (Citronka), Tommy Girl Jeans

Svež parfum, za živahne ženske je tudi Amor Amor od Cacharel, pred kratkim sem ga dobila za darilo, odličen vonj (no, vsaj za moj nos:-))))

D&G Light Blue in Ralph Lauren – Ralph

POKLIČI NA GSM: 041 449 011 in na tvoje vprašanje ti bo odgovorila/pomagala svetovalka za kozmetiko – Anka.
Pomaga ti lahko tudi pri svetovanju izdelkov za osebno nego, kozmetike – uporaba, načini ličenja,..
Uporablja visoko kakovostne izdelke (niso najcenejši, sigurno pa v primerjavi z podobnimi izdelki ponujajo mnogo več za dostopnejšo ceno).

LP

Izjemno svež in lep vonj je Dolce Gabbana Light Blue, ki je všeč večini. Poskusi tudi Lanvinov Eclact D Arpege.

Meni so od svezih vsec med drugim tudi Escadini sport vonji. Niso tako klasicno svezi, ampak mogoce malo malo zacimbno svezi. Sicer so bolj primerni za poleti, se mi pa zdi tudi, da so jih nehali delati. Ali pa samo prodajati v SLO.

Pika, Escadine parfume se seveda dobi pri nas, samo najbrž ne veš, da ko da Escada nov parfum na tržišče starega ne proizvaja več in zato jih po nekem času ne moreš več nikjer dobiti.

Pozdrav!

incanto- Salvatore Ferragamo

Eva, narobe si me razumela.
Escada sport je klasicna Escadina parfumska linija, ki je bila v prodaji dolgo let konstantno. Imela je tri razlicne vonje. Tega se ne dobi vec, sigurno, ker sem kontaktirala uvoznika.
To niso sezonski Escadini vonji ala Ibiza Hippie itd, ki jih po sezoni zamenjajo drugi.
Sem potrosnica Escadinih parfumov in sem zaradi linije sport zelo zalostna. Nekaj imam se na zalogi, samo potem bom mogla najti pa kaksno drugo alternativo.

Ja, men je tud full dobr light blue, sm si ga lihkar kupila.
Drugač pa so parfumi full poceni v eni trgovini v stari Ljubljani, za tega sem dala za 50 ml malo več kot 6000.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close