Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računovodstvo sveže odprti sp

sveže odprti sp

Preko eVem točke sem oddal prijavo za odprtje popoldanskega sp. Pred dnevi sem dobil sklep o odprtju.

Kje in kako pa oddam za DURS napoved o prihodkih, DDV-ju (ne bom zavezanec), načinu knjigovodstva (enostavno),…

kako pa je s prispevki? Moram še kam oddati karkoli, zaradi tistih pavšalnih prispevkov?

LP

Pozdravljeni

Za način vodenja poslovnih knjig so vam najverjetneje izpolnili že na točki e-vem. Drugače greste na svojo izpostavo in jim javite.

Za popoldanski s.p. vam ni potrebno ničesar oddajat. Do konca marca pač naredite zaključni račun in to je to.

Če potrebujete dodatne informacije me kontaktirajte

info@kay.si

Lp, Špela

na e.vem točki so vam podatke poslali, če ste jim vi to rekli, sicer pa ne. Pojdite kar na vstopno točko in jih pooblastite, da vam pošljejo podatke, ne samo o prihodkih, pač pa o predvidenih prihodkih in predvidenih odhodkih (za izračun akontacije davka), ali o morebitnem upoštevanju normirnih odhodkov, pa podatke o načinu vodenja poslovnih knjih in morebitnem izbranem računovodskem servisu ter o lokaciji hrambe poslovnih knjig, o povezanih osebah in še kaj.

Za DDv ni treba nikamor nič javljat, če ne boste zavezanec.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close