Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek svetujte , prosim..DM

svetujte , prosim..DM

V našem kraju so odpri precej velik Drogerie Market. Ker nisem veliko kupovala v njihovih trgovinah, vas prosim…če mi lahko svetujete, kateri njihovi izdelki so dobri , kaj se izplača kupiti ( tako cena kot tudi kvaliteta )…

LP

****************** Andreja, zavarovalni zastopnik 051-399-125

Poceni in kvalitetni so njihov toaletni papir, robcki in vata. Poleg tega so izdelki blagov. znamke Balea (od DM) po mojem mnenju izredno kvalitetni (kreme, tako moske kot zenske), deodoranti, geli za tusiranje… in pa razna cistila Denk Mit (tudi DM znamka), stvari za nizjo ceno, a z dobro kvaliteto.

tudi jaz kupujem tekoča mila, šampone, mleko za telo od Balea, pa sem zadovoljna

tudi meni so njihovi izdelki všeč!

Alverde negovalna kozmetika je super. Kreme za obraz, mleko in gel za čiščenje, tonik,… Pa še ugodna cena je.

Pri nas ne kupujemo več drugega toal.papirja, kot samo dm, tudi izdelki balea so cenovno ugodni in dokaj kvalitetni (njihova mini krema za roke nikol ne sme manjkati v moji torbici), medtem ko so izdelki drugih znamk malo dražji kot v drugih drogerijah (npr.v tuševih).

Tam največkrat kupujem toaletni papir, njihov gel za lase in spray, Ki sta resnično dobra. Pa seveda njihove plenice (če imaš otroke) – so zakon! Pa tudi gel za britje, pa veet…

Jaz uporabljam vso njihovo kolekcijo za pomivalni stroj. POceni in odlično.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close