Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis svetujte literaturo!

svetujte literaturo!

prosim, če mi svetujete kakšno knjigo, knjige, s pomočjo katerih bi se lahko navadila malo več samozavesti, discipline.
rada bi šla sama s sabo v en projekt, iz katerega bi prišla bolj odločna, organizirana, samozavestna oseba.
če mi lahko kakšno knjigo priporočate, prosim lepo!

Hhhhmm,težka bo. Si ali nisi samozavestna, težko se “naučiš”tega.

Knjig na to temo je malo morje, pobrskaj v knjižnici in glede na vsebino in način pisanja se odloči, katere ti bolj ležijo v tej začetni fazi. Je pa pridobivanje samozavesti proces; samo branje ne pomaga, ampak predvsem udejanjanje v praksi. Napredek je počasen, po korakih, a ne obupaj.

No halo? A pol si obsojen na nesamozavest?
O pa še kako se da pomagati.
Verjemi meni, ki sem nekoč bila fuuuul nesdamozacžvestna. Sedaj pa sem skoraj ravnoprav samozavestna.

meni so najbolj pomagale pozitivne afirmacije.
pa tud knjiga MOČ POZITIVNEGA MIŠLJENJA (se mi zdi, nisem pa ziher)

Lahk pa ti tud pomagam osebno.
javi.

Joj, joj, ……prav zabaval sem se ob tvojem komentarju.
Malce bolj natančno preberi, kaj sem napisal in poskušaj razbrati bistvo. Naj ti pomagam – poudarek je na dveh besedah : težko in ” naučiti ” se!!
Nikjer ne piše nemogoče, ne da se,….

moreš prebrat knjigo ŽIVLJENJE JE TVOJE od Louise L. Hay.
obstaja še nadaljevanje, naslova se ne spomnim, ampak ni tako zanimivo in veliko stvari se ponavlja.

Prosim , če mi pišeš na mail, pa ti bom poslala eno knjigo.

Knjiga “ČAR SAMOZAVESTI” od Susan Jeffers je ena od boljših knjig o izboljšanju naše samozavesti. Imajo jo v knjižnicah in knjigarnah. Je dokaj enostavno napisana in ti lahko veliko pomaga, če se tudi sama zelo potrudiš in vadiš po napotkih pisateljice.
Lep pozdrav in veliko uspeha!
S.

New Report

Close