Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style svetla šminka?

svetla šminka?

Najprej en lep pozdravcek!
Imam manjse ustnice ki jih rada poudarim z sminko svetlejse barve,se mi zdi da ti naredi bolj polne.Odkar sem sploh zacela uporabljati sminko sem imela dve ki pa so ju zal nehali proizvajat(od max factor-54 in My beauty),od takrat nisem se nikjer zasledila svetlega odtenka in uporablam alpin labelo ki mi nekoliko posvetli vendar to ni nič.Zanima me :ali obstaja katera sminka ki je zelo svetla,lahko tudi bela in je vaj malo obstojna?Hvala,lp

Lep pozdravček tudi vam!

Res je, da je Max Factorjeve šminke Gold Lips Silks ( št.54 ) zamenjalo novo rdečilo in sicer Hyperfull rdečilo za ustnice. Rdečilo je vlažilno, prav tako kot tudi Gold Lips Silk. Žal pa nobeno rdečilo, ki je vlažilno, ni tudi obstojno.

Barvni odtenki rdečila Hyperfull so zelo svetli, zato vam svetujem, da si barvno karto pogledate v bolj založenih drogerijah.

Tudi sama rdečilo zelo pogosto uporabljam. Všeč mi je kot kombinacija svinčnika za usta in rdečilo Hyperfull.

Lp Nada

Jaz imam tudi manjše ustnice – če jih hočem poudarit, uporabim svinčnik od Manhattna (barva mesa št. 12 se mi zdi) in šminko Hyperfull (tudi tak nevtralen rjav odtenek). Meni osebno je to najboljša kombinacija za našobljene ustnice.
lp

Lep pozdrav!

Koliko barvnih odtenkov lahko dobimo s kombinacijo različnih svinčnikov in enega nevtralnega rdečila za ustnice, kaj ne?

Lp Nada

Ojla!
Najlepsa hvala vam za odgovor,bom poskusila!lpNada – Orbico je pisal/pisala:
>
> Lep pozdrav!
>
> Koliko barvnih odtenkov lahko dobimo s kombinacijo različnih
> svinčnikov in enega nevtralnega rdečila za ustnice, kaj ne?
>
> Lp Nada

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close