sveti filip in jakov
Lep pozdrav!
Letos gremo prvič na morje tudi z našim malčkom, ki bo maja dopolnil leto dni.
preko interneta smo si rezervirali apartma v Sv. filipu. Ali je od vas že kdo letoval v tem kraju, prosim za vaše informacije, kakšne so plaže in kje so najbolj primerne za otroke.Kje so dobre restavracije ali pizzerije in kako se imenujejo.
Vnaprej se lepo zahvaljujem.
Živjo,
midva sva bila tam, ko sva bila še sama. bila sva v apartmajih “Croatia”. apartmajsko naselje je lepo urejeno, plaža pa je pod naseljem (cca. 50 m od najbolj oddaljenih apartmajev). plaša je prodnata, ni pa nič sence. malo naprej, cca. 300 m je kamp, ki ima lepšo plažo in senco.
na splošno še kar, vendar ni glih ne vem kaj.
mi gremo z našim malčkom raje na mivko (čeprav meni ni), ampak on uživa in mi se lahko odpočijemo, ker se lepo v nizki vodici sam igra in se mu ne more nič naredit, seveda pa ga imamo vedno na očeh.
pa lep dopust.
Živio nika, a greste mogoče v apartma Ineta? Mi smo lani bili tam. Z dvema otrokoma (15.let in 9. mesecev). Nam je bilo zelo všeč. Plaža ok- mivka, beton, umetni pomoli, peščeno. Skratka kar v redu. Apartma oz. studio super. Prijazni lastniki. Trgovina v redu, zvečer lahko greš v mesto na sprehod, več slaščičaren in doli na koncu dobra pizzerija( ne vem imena). Enkrat pa smo šli jest v Biograd pa nam je bilo full žal, zelo drago in ne preveč okusno-jedli smo ribe in lignje… Je pa v Biogradu zelo lepo zvečer za sprehode, pa ni daleč od filipjakova.
Če greš v Ineto ti lahko še več kaj objasnim. Lepo se imejte….
a pol pa ne vem kako ti naj razložim- od naših apartmajev smo šli samo čez cesto, pa malo dol proti obali,p čez en mali pukeljčak, pa si bil na plaži-dolgi plaži. Pol si se pa odločil-čisto desno gor je mivka, dol levo so pa tile umetni pomoli( mi smo bil tam). Drugače boš pa takoj vse raziskala in se odločila kako in kaj. Boš videla je kar dobro, nam je bilo všeč. Lep dopust!
Forum je zaprt za komentiranje.