svet knjige?
Pozdrav!
Je kdo včlanjen v svet knjige? Oz. o čemer bom govorila niti ne vem, če je to res to..
Včeraj me je neko dekle (študentka) ogovorila na ulici, pa sem se kar včlanila. Ob “prijavnini” sem izbirala med knjigami (v vrednosti do 20.000sit) in izbrala Slovar tujk, ki ti ga dajo zastonj (v prodaji je 17.900sit)
Res je, da moraš 4x na leto (vsake 3 mesece) pri njih nekaj kupit, ampak ni važno kaj (dc, dvd, knjiga..) in ni važno kolikšna je vrednost nakupa.
Moraš pa biti člam 2 leti, nato lahko prekineš (torej: obveznih 8 nakupov)
Meni je bila ženska tako všečna in prepričljiva, da sem se, kljub skromnemu štud. žepu, kar vpisala.
Kaj mislite? Imate kako mnenje?
Jaz sem clanstvo “podedovala” od mame, ker se je navelicala kupovati. Ze precej let smo vclanjeni in vedno najdem najmanj eno knjigo na cetrtletje, tako da bos za osem nakupov najbrz tudi ti nasla kaj pametnega. Menda pa so tecni, ce se hoces izpisat, tako da se za postopek kar nekaj casa prej pozanimaj. Menda moras dati pisno odpoved, verjetno pa se kaj drugega. Po moje se nimas kaj sekirati. Jaz kdaj kupim se za koga, ki ni clan in me prosi, tako da nimam tezav z nakupi. Sploh pa so zdja v klubu se knjige, ki so od založbe Učila, te pa so meni super.
Jaz sem včlanjena že več let in se mi ne zdi slabo. Res pa je, da mi je včasih takšno “na mus” kupovanje knjig nekoliko odveč, sploh kadar ne najdem nič takega, kar bi me tisti hip dovolj pritegnilo. Ampak splošno vzeto, kar gre. Moja prijateljica je včlanjena v knjižni klub pri Prešernovi družbi.
Glede izpisa je pa menda res tako, da obstajajo določena pravila, kako to storiti. Vsekakor se je precej enostavneje včlaniti kot izpisati.