Svet igrač 3 Toy Story 3 -inščem
Mi imamo doma manijo Buzz lightyear…ampak na žalost (ali pa tudi ne 🙂 ) je bilo treba naročevat s tujih internetnih strani, ker tukaj nisem našla ničesar (niti osnovnih likov ne), še sreča, da imamo možnost (ali pa ne, ker raje ne štejem, koliko smo že zapravili 🙂 )… oblacila@gmail.com je rešitev, ker je res možno naročit z veliko različnih internetnih strani in najdeš marsikaj, na kar prej niti ne pomisliš. Od spodnjega perila, do vseh vrst ostalih oblačil, obutve, posteljnina, nahrbtniki, plakati, igrače, knjige, original govoreči Buzz. Zdaj iščem zavese – še dobro, da smo mu sobo že prej v kombinaciji z zeleno prepleskali in mu vse to povsod zraven paše 🙂
Naši si preprosto ne znajo it…da ni osnovnih igrač iz te risanke nikjer? nobenega pliškota…nič. Ja, edino lego kocke se najdejo na policah, česa drugega pa še nisem nikjer zasledila (saj če bi kje kaj bilo, bi se sigurno našlo v kakšnem katalogu igra)…pa saj to ni risanka, ki bi šele prišla ven…saj sta bila že tu prvi in drugi del pred leti. nobenega plišastega woodyja ali buzza?
Jaz imam popolnoma enak problem…zaenkrat sem našla samo Lego zadeve. Sem pa v dilemi – ti kompleti so primerni za 2-5 let ter od 5 ali 6 let dalje. Fantek, za katerega kupujem darilo, je star 4 leta. Kateri komplet je bolj primeren zanj? Saj vem, kam paše po letih, ampak se mi zdi, da bo hitro postalo neuporabno… (se vidi, da nimam otrok ali mlajših sorodnikov, ane? ;))?