Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek svečana oblačila za debele žeske- velikost 54-58

svečana oblačila za debele žeske- velikost 54-58

Zanima me, kje lahko kupim svečana oblačila s konfekcijsko številko 54-58? Na primer hlače in srajco, ali lepo obleko.. V SV Sloveniji, torej MB, MS…

Hvala za pomoč!

Kje točno, nimam izkušenj, zagotovo se pa kje da dobiti v večji številki. Sicer pa si s tem ne delaj težav in se ne omejuj pri izbiri, saj ste močnejše ženske itak baje najbolj seksi.

Brezvezna zlobna nepotrebna opazka, ženske, ki imajo kako kilo preveč so čisto lahko bolj privlačne od tistih, ki imajo premalo ali onih z idealno težo, sploh od tistih, ki imajo absolutno gledano idealno težo, sicer pa moški tip postave, se jim vse nalaga na trebuhu, na primer, dalje, take, ki imajo ravno kako kilco preveč so zafrustrirane, nenehno spravljao dol tisto kilo, stalno hujšajo, nevrotične, neka ženska, ki vzdržuje pač svojo prekomerno težo, (mislim maso) je lahko bolj sproščena prijazna, in bolj privlačna, to sem slišala od moških samih, sicer zdaj lahko kdo zaključi, da sem sama taka, mi je prav vseeno…
Aja odgovor na temo, v mariboru kje v cityju ali pa kak butik v centru, v evroparku tega mislim da ni, za MS pa ne bi vedela.

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

NKD ima velike cifre, ne vem pa, ali tudi tako velike. Sem pobrskala po katalogu in je nekaj stvari št. 52, večinoma pa bolj do 48 (ne vem pa, kako velike so njihove cifre, ker ne kupujem tam). V MB imaš tudi Kik, tudi tam imamo velike cifre. Včasih se pa kaj najde tudi v oglasih na monu.

Katenjka, pri taki cifri ne govorimo o kaki kilci preveč, ampak je verjetno kar trimestna številka.

Punt Roma v Mercatorju MB = lepa oblačila

Punt Roma v Mercatorju MB = lepa oblačila

Opravičilo: nekaj šteka, zato je odgovor dvakraten. Ta trgovina ima širok nabor velikosti, tudi velikih številk.

katenjka, sama imam v realnosti ravno nasprotne izkušnje: ženske s preveč kilogrami se pogosteje spravljajo na tiste z idealno ali premajhno težo kot obratno, jih žalijo z vsemi mogočimi opazkami, ker menijo, da imajo do tega pravico in da to ni žalitev. Hkrati za to, da se počutijo boljše, govorijo, da tiste bolj suhe ne morejo biti privlačne. Dam jim prav, da so samozavestne, vendar menim, da se na račun tega ni treba spravljati na tiste z manj kilogrami in jih žaliti s štangami, androidi in neplodnicami (pravzaprav so ravno te brutalne žalitve dokaz ravno nasprotnega – nesamozavesti). Pogosto se mi tudi zdi, da govorijo eno (da so samovestne), delajo pa drugo. Primer z mojo prijateljico iz srednje šole: nikoli se nisem vtikovala v njeno težo, nikoli z njo načenjala te teme (imela je kak kilogramček preveč), ona se je pa ob vsaki priliki z žalitvijo obregnila ob mojo (sicer normalno) težo. Spomnim se tudi, da je ves čas poudarjala, kako samozavestna je, po drugi strani pa si ni upala obleci v kopalke … Zakaj le, tej samozavesti navkljub? Takih primerov sem videla veliko.

katenjka, ker pogosto spremljaš ta forum in če malo pomisliš, bom zagotovo pogosteje prepoznala žaljenje suhic kot obratno. Ker te se pač lahko žali, močnejših pa ne. Sicer pa mi je vseeno, kakšno težo ima kdo. Pa da te potolažim: tudi sama sem imela kratko obdobje nekaj kilogramčkov preveč, pa sem raje naredila nekaj za to, da sem jih izgubila, kot pa da bi debelost opravičevala z žaljenjem bolj suhih od mene.

http://www.youtube.com/watch?v=KlrgAGiv9ZY

A si vidu kake babe znate bit!! :))))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ma moski naredimo vse za vaso zabavo.

Huh, tebe pa nisem vajena, da si po vetru. To ni dobro! Bodi ti! 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Najboljše bo, da daš naredit po meri. Kakšna šivilja ali modni salon, če rabiš res svečano.

Bibita bos kaj posodla? Ceneje bo 🙂

Hehehe …. bi posodila 🙂 Ampak nimam nobene svečane (no mogoče bi se kaj našlo) problem pa nastane, ker so moja oblačila “skoraj” polovico manjša (38-40) :))))

Bikica ki rada je pico, je suhica. Bom poiskal pa bolj polno 🙂

Katero bikico, ki rada je pico imaš zdaj v mislih? :))

Sj ves tisto Bibito

Od kje ti pa podatki, da sem (naj bi bila) bikica in da rada jem pice? 🙂

Kolikor se spomnim sem jaz o sebi napisala samo to, da imam številko čevljev 39 🙂 in da nisem doma iz SG.:)

A sem mogoče še kje drugje pustila kakšne sledi za seboj? :))

Zelo lepa oblačila za močnejše ULLA POPKEN-Avstrija..
Navdušena boš nad barvitimi oblačili,kvaliteto…

Ne zasledujem te, samo to mi je ostalo v glavi. Sicer pa saj bi lahko sel brskat in verjetno celo nasel tele trditve no ti bi vse obrnila v svoj prid 🙂 Zenske ste dobre pri tem 🙂

Ne zasledujem te, samo to mi je ostalo v glavi. Sicer pa saj bi lahko sel brskat in verjetno celo nasel tele trditve no ti bi vse obrnila v svoj prid 🙂 Zenske ste dobre pri tem :)[/quote]Moški 111 mislim, da se motiš, da je ena druga vabila na pico pa ne vem, mislim, da se niso mogli zmenit iz česa naj bo…. 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ne zasledujem te, samo to mi je ostalo v glavi. Sicer pa saj bi lahko sel brskat in verjetno celo nasel tele trditve no ti bi vse obrnila v svoj prid 🙂 Zenske ste dobre pri tem :)[/quote]Moški 111 mislim, da se motiš, da je ena druga vabila na pico pa ne vem, mislim, da se niso mogli zmenit iz česa naj bo…. :)[/quote]Samo res, katera je bila tako neumna, da je koga tu vabila na pico?

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Meni se zdi, da ena, ki se je hotela pohvalit s svojimi kuharskimi spretnostmi….
Le zakaj?
Mogoče bi s tem prikrila kake druge pomanklivosti?

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ne zasledujem te, samo to mi je ostalo v glavi. Sicer pa saj bi lahko sel brskat in verjetno celo nasel tele trditve no ti bi vse obrnila v svoj prid 🙂 Zenske ste dobre pri tem :)[/quote]

Vidim, da si me razkrinkal. 🙂

S tabo se pa ni za igrat.:) bi bil dober detektiv.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close