svak
Hi!
Pred 3 meseci sem imela avanturo s svakom (moževim bratom), tudi poročenim.Imela sva priložnost in izkoristila sva jo.Zadeva je bila zelo vroča in divja.Sicer se z možem dobro ujameva na vseh področjih, vendar strast je bila v tistem trenutku večja …
Povedati moram, da smo vsi stari okoli 40 let.Do takrat še nisem prevara moža, je pa res da mi je to pomenilo spremembo in popestritev.
Zraven tega ne čutim moralnega mačka, kjub temu, da vem, da bom to
storila tudi naslednjič, ko bo priložnost.Zraven vsega tega se počutim varno, saj mislim, da stvar ne bo prišla na dan, tako, kot bi lahko prišla, če bi imela razmerje s kom drugim.
Zanima me, ali ste, oziroma ali bi naredili to kar sem jaz?
deli kar hočeš.Ne vem kako imaš zakon pošlihtan in kako se razumete med sabo.Tud nočem te obsojat,ampak se mi vseeno zdi grdo od tebe da si šla moža prevarat.Od svaka pa tud, da je šel to bratu narest.
Razumem,da se bolj varno počutš,ker je zgleda tle vse bl v “familiji” ampak ne vem kok maš res rada moža,če pišeš da nimaš moralnega mačka in da ga boš še naprej varala.
Mal premisl kaj boš naredila,če se zadeva razve.Bo kar velik ljudi prizadetih.
Aja,na vprašanje naj pa raj kakšna odgovori,ki je bila v taki situaciji.Resda sem še mlada ampak mislim,da česa tazga kar si ti naredila ne bi šla narest.
Lp
Živjo!
Imam podoben problem. Le da sem mlajša in nisem poročena.
Zgodilo se je kar naenkrat. Nehote. Imela sva priložnost in zagrabila sva jo. Ugotovila sva, da med nama še ni vse pozabljeno (namreč fantov brat je tudi moj bivši). Kakortkoli že. Zdaj vsakič ko imava priložnost se predajava strastem in prepovedanim užitkom.
Vem, da bo veliko ljudi prizadetih če se to razve in da bova morala oba nositi posledice, a o tem sedaj še ne razmišljava.
Imela sem podobno situacijo, pred leti. Moj svak mi ni dal mira, zalezoval me je in na vsak način me je hotel pravit v postlo. Enkrat je bila zadeva že zelo kritična, vendar nisem popustila (tudi moj tip ni bil) in sem bila kasneje zelo zadovoljna, da med nama ni bilo nič. Brez slabe vesti lahko pogledam v oči njemu, svakinji in pa seveda mojemu možu.
Jaz imam podobne probleme. Možev brat me zalezuju kadar le lahko. Mi je povedal, da bi rad, pa se mu ne dam. Najbolj mi je pa smešno, kako njegova žena hodi z dvignjeno glavo okrog, kako so ful urejena familija, se imajo oh in sploh, se vozi z avtom prestižnega razreda, ki ga je seveda zaslužil mož. Čeprav imava midva finančne težave, si ne želim, da bi moža prevarala. Mi je pa svak že rekel, da bi mi potem posodil denar ali pa dal … Sem znorela in sem ga vprašala, če misli, da sem k …. Mislim, too much! Je še rekel, da bova v njegovem avtu (moj sanjski avto). Moj zakon resnično temelji na spoštovanju in ljubezni in tega se tudi jaz držim. Kljub temu pa ne upam priznati možu, kakšnega brata ima. Vem, da bi se postavil zame, jaz pa nočem, da se med seboj skregata. Sicer imam pa zdaj kakšen mesec že mir.
Vsakemu se lahko zgodi, da kdaj prevara…. Ampak, a moraš ravno z moževim bratom??? To se mi pa zdi že bolj izdajstvo kot pa prevara. Če bi te dobili pri varanju z enim x moškim je to pač varanje, ampak v tvojem primeru bosta pa z moževim bratom pokvarila možu še vsa “družinska” čustva in zaupanje v kogarkoli.
Najbrž tudi možev brat s seksanjem s tabo zdravi kakšne neporavnane komplekse iz otroštva, ki jih ima v zvezi s svojim bratom.
V glavnem: jaz take prijateljice, ki ji noben dec ni tabu, že ne bi hotela imeti. Najbrž bi ti tudi brez pomislekov skočila v posteljo z možem najboljše prijateljice ali pa celo sestre.
Jao:) living in america. Pred več kot 2000 leti je bil en pameten človek, ki je reku, da se to ne počne, zato je imel razlog, katerega nekateri danes ne vidite/razumete. 🙂 loleki
Pa to pišete na internetu:), sm mel v OŠ sošolko, ki je pisala tumarije po internetu (anonimno seveda), pa je to obžalovala. To je tok ko bi bil iz MB. pol bi pa po LJ se drl da si varu partnerja.
Če ne moreš met družine in jim bit zvest, komu si pol sploh lahko?
@lena – ti si blond. Če bi se dol dal z njeno svakinjo, bi spal s svojo sestro…..no, mislm da tko daleč še pa ni pršlo, a ne???!!!
Forum je zaprt za komentiranje.